2777
2789
استیل ها....من خورشتامو تو استیل درست میکنم خیلیم عالیه 

تو جا قابلمه ای خورش درست میکنی😕😳😂😂😂

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

من از دومی گرفتم 

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا جاش رو هم ندارم.اگه هم داشتم به نظر شلوغ می شه بزارم تو‌نمایش...تو کابینت چیدم...

من گفتم بخرم چون کابینت خونه ای ک قراره برم داخلش اصلا جا نداره وگرنه نمایش میخوام چکار عزیزم

عکسشو نداری بفرستی برام عزیزم

دورش مشمبا پیچه الان میزارم پاک میکنم

من گفتم بخرم چون کابینت خونه ای ک قراره برم داخلش اصلا جا نداره وگرنه نمایش میخوام چکار عزیزم

نه منظورم تو‌معرض دید باشه بدتر شلوغ نشون می ده.‌‌من خودم شخصا نمی پسندم...دوست دارم اشپزخونم خلوت باشه‌‌....باز اگه کنج جایی می تونی جاش بدی خب بخر

وای توروخدا استند نخرید مگه شما ها اینستا  ندارید ببینید چی مسخره میکنن چی شیکه

۳ابلمه ها بزارید کابینت،،،یا فوقش روز جهیزیه بچینید رو گاز

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
عکسش نداری ؟

نه ....منم بعداینکه خریدم اونارو دیدم

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
تو جا قابلمه ای خورش درست میکنی😕😳😂😂😂

اره😄

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
وای توروخدا استند نخرید مگه شما ها اینستا  ندارید ببینید چی مسخره میکنن چی شیکه ۳ابلمه ها بزار ...

ن والا من اینستا دارم ولی طبق نظر بقیه یا اینستا چیزامو نمیخرم گلم

وای توروخدا استند نخرید مگه شما ها اینستا  ندارید ببینید چی مسخره میکنن چی شیکه ۳ابلمه ها بزار ...

مثلا اینستا دماغ فابریکا رو مسخره میکنن یا ممکنه قیافه منو مسخره کنن بیام قیافمو بخاطر اونا ببرم زیر تیغ عمل جراحی ک اونا مسخره نکنن