2777
2789

کی باردار شدین؟! 

عکس العمل همسرتون و خودتون چی بود؟! 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سال 95 باردار شدم 22 سالم بود . اولین نفر به همسرم گفتم اونم رفت گذاشت کف دست مامانم من روم نمیشد بگم .😂😂 ذوق زده شده بود 

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

پارسال اینموقه باردار شدم به شوهرم گفتم اشکش دراومد ازذوق

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

اولين نفر خالم وقتي بيبي چكم مثبت شد چون مامانم اينا كرج بودن

همسرمم سركار بود خواستم اگه ازمايشم مثبت شد سوپرايزش كنم

وقتي سوپرايزش كردم فقط گريه ميكرد و ميگفت باهات شوخي ندارم😄

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

رفتیم بی بی چک خریدیم مثبت شد شوهرم ماشین رو برده بود پارکینگ اومد خونه دید کنترل دستمه میزنم بالا میزنم پایین گفت نکنه مثبت شده 😅هر هر میخندید

یادش بخیر😍

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  

من مجردم اومد داخل تاپیک یه موز بردارم...............................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت