2777
2789

و من الله التوفیق 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوست عزیزتاپیکم بخون ان شاالله به لطف خدا همه مشکلاتت رفع بشه

سلام عزیزم 

وزارت بهداشت اعلام کرد که اصلا چیزی به اسم طب اسلامی وجود نداره 

چطور میشه به اینها اعتماد کرد ؟

سلام عزیزم وزارت بهداشت اعلام کرد که اصلا چیزی به اسم طب اسلامی وجود نداره چطور میشه به اینها اعتماد ...

تغییر سبک زندگی  بیماریهای  الان رو   از بین میبره .

سبک زندگی سالم رو اطبا  سنتی الان دارن بیان‌ می‌کنند 

وگرنه  نه دارو‌های  نه شیمیایی  نه دارو‌های  سنتی  هیچ کدوم دردی دوا نمی‌کنند 

من این راه تا ته رفتم

به هر دری  زدم

تایپیک  تجربه درمان  افسردگی خودم رو  در تغییر سبک زندگی نوشتم

در ایتا در باب سبک زندگی سالم کانال دارم 

سلام عزیزم وزارت بهداشت اعلام کرد که اصلا چیزی به اسم طب اسلامی وجود نداره چطور میشه به اینها اعتماد ...

بله چیزی که به نفع مردم و به ضرر مافیا باشه رو رد میکنن 

تو تاپیکم توضیح دادم که پیش افراد سودجو نباید رفت و فقط  نمایندگی های معتبر 

توصیه میکنم حتما با دقت مناظره ی دکتر اراسته و دکتر کردافشار رو ببینید

یعنی ممکنه آرتروز درمان بشه ؟

درمان میشه اما بستگی به تجویز صحیح درمانگر و مصرف صحیح دارو توسط خودتون داره، ان شاالله زود درمان بشین

کسانی که پارگی مینیسک زانو داشتن و دکترا گفتن عمل اما با همین داروها و جااندازی درمان شدن 

آرترز هم اگه اشتباه نگم در اثر در رفتگی هست که باعث ساییدگی استخوان میشه 

داروی ترمیم استخوان دارن

تایپکمو با دقت بخونین توضیحات لازم رو دادم 

تصمیم نهایی با شماست وزارت بهداشت هم با این مخالفتهاش نمیتونه مردم آگاه رو منصرف کنه از درمان با طب اسلامی کسانی رو میتونن بترسونن و منصرف کنن که اطلاعات کافی بدست نیوردن

در آرتروز غضروف از بین رفته میگن غضروف قابل ترمیم نیست

داروی غضروف ساز هم هست نگران نباشید بازهم تحقیق کنید به حرف من تنها اکتفا نکنین چند نمایندگی شهرتون برین با مردمی که تو نوبت نشستن صحبت کنین چه بیماریهای درمان کردن؟چندساله اشنا شدن راضی ان ؟؟؟

طب شیمیایی مرگ مغزی رو مرده میدونن اما طب اسلامی مرگ مغزی رو مرده نمیدونه و دارو هست