2777
2789

سلام خانوما کمک کنید دل تو دلم نیست امروز روز۱۵ ای یو ای هس دیروز ازمایش دادم بتا ۲۲بود رنج ازمایشگاه از ۳۰ به بالا بود هرچی بی بی چک میزارم هاله میندازه با امیدواری رفتم ازمایش دادم منتظر عدد بتای بالایی بودم چون بی بی ها از روز ۹هاله مینداختن اما وقتی ۲۲رو دیدم دنیا رو سرم خراب شد از طرفی هم موعد پریودیم دو سه روز دیگه هست.از حاملگی پوچ و خارج رحمم میترسم .کسی با این بتا بارداری سالمی داشته؟لطفا کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اواش مشکوک بود دوروز بعد دوبرابر شد منم ده بیستا از رنج ازمایشگاه کمتر بود و بیبیم یه هاله خیلی ...

خداروشکر دوباره امید وار شدم ناامید بودم گفتم چطور چندتا بی بی چک باهم اشتباه نشون میدن

عزیزم برای دوست من که نی نی پسرم بود ازمایش منفی بود بی بی مثبت بعد چند روز دوباره آز داد جواب مثبت ...

نمیدونم چجوره یعنی بی بی از ازمایش دقیق تره.چون من با ای یو ای هم بتام اینجور شده میترسم ک مشکل داشته باشه 

خود آزمایشگاه و دکترم تعجب کرده بودن .بی بی چک مثبت کاذب نداره توکل بخدا کن عزیز دلم استرس نداشته باش انشاله نینی تو دلت هست اخه 22 خیلی مشکوکه من که میگم حامله ای عزیزم خدا برات نگهش داره

خود آزمایشگاه و دکترم تعجب کرده بودن .بی بی چک مثبت کاذب نداره توکل بخدا کن عزیز دلم استرس نداشته با ...

وای ممنونم عزیزم قوت قلب بهم دادی انشالا ک اگر مثبت بود برام بمونه یه بارم ای وی اف کردم بااینکه بتا خیلی بالا بود اما سقط شد میترسم... خدا کمک کنه دل همه منتظرا شاد بشه

اره عزیزم توکل بخدا .خدا خودش برات نگهش میداره استرس نداشته باش منم چون یک سقط داشتم سر دومی همون اول سپردم به خدا گفتم خودت برام نگهش دار استرس گذاشتم کنار. الانم کلی دعا کردم برای تو با نی نی. تو هم برا منتظرا دعا کن عزیزم