2777
2789
عنوان

خانمای وارد به پودردکلره ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 28 پست
میخوای به چه پایه ای برسونی؟

یخی باشه پایشونمیدونم میبرم آرایشگاه بذارن

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
چرامیخوای دوباربزنی همون یبارخوبه دیگه .پودرت هم میرسع واسه دوبار

فدات آخه بادوستم باهم میریم

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرامیخوای دوباربزنی همون یبارخوبه دیگه .پودرت هم میرسع واسه دوبار

میسوزه مو بابا.این چه پیشنهادیه میدی.موباید سه باردکلره شه که نسوزه.یکباربزاری داغون میشه.پودر بعداز20 دیقه خاصیتشوازدست میده توان نداره شروع میکنه به شاخه شاخه کردن مو

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.
یاابوالفضل😧.یخی پایه 10 هستش.دیگه مویی نمیمونه برای آدم.

😯😥😖خودمم نابودمیشم..  شایدم زودشستم 😁

فدات آخه بادوستم باهم میریم

آها فک کردم دوبار میخوای موهاتو دکلره کنی راستی قطره آنتی دمیج یاچسب دکلره هم بخرید خیلی مواظبت میکنه ازموهات بعد ازسشتشو شامپونرم کننده بزن زیاد نشورش فقط بگیرزیر آب و خشک کن موهاتو

ایشالله جنس موهات جوری باشه که زودروشن شه.اگه بورباشی میشه

😖نه بورنیستم 

به مااینجوری یاد دادن اگه چند بار تکرارکنی میسوزه 

اشتباه یاددادن.یه گوگل سرچ کن.من توآرایشگاهم رنگ کردم 3 بار بافاصله دکلره کرد.توخونه هم دکلره کردم دوبار بافاصله یک هفته

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.
باشه عزیزم دعوانداریم.حداحقل یه چیزاشتباه یادگرفتی آموزش نده.همین

منم دعوا ندارم اشتباه از نظر هرکسی یه چیزه منم گفتم شماهرجوری دوس داری کارکن نظری درموردت ندادم اومدم به اسی کمک کنم ریپلای نکن