2777
2789
عنوان

ذکر روز هفتم ماه قمری

1126 بازدید | 39 پست
دوستان ادرس تاپیکی رو میخوام که یکی از دوستان درمورد ذکر روز هفتم ماه قمری نوشته بودن که یه ذکر خاصی رو باید نوشت و ماه بعد دوباره باید تکرار کرد
ماه صفر نحسه ها میدونی نری بنویسی برعکس بشه
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعانویسا تا بعد صفر خصوصا بعد اربعین نمینویسند دعا
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
باشه دعای رزق وروزی هم همینه اتفاقا دعای بغض و نابودی و دشمنی رو این روزل مینویسن محبت کارگشایی و رزق رو نمینویسند
جدا نمیدونم چی بگم کاری به ایم دعا یا هر دعا دیگه ای ندارم ، اما چطور میشه به یه ماه گفت نحس، اونم ماهی که حتی تولد معصوم در اون داریم!?
خدایا دوستت دارم برای همههههههههههههههههه چیز شکرت        تاریخ عضویتم رو ....
فردا ولادت امام موسی کاظم پیشاپیش بهتون تبریک میگم انشالله همه حاجت روا بشین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مه گل جان من چیزی که خانم گلسا میگن رو قبول ندارم و هیچ جا همچین چیزی رو پیدا نکردم و نخوندم در ضمن اگه اینطور باشه ما اصلا نباید تو ماه صفر دعا کنبم و از خدا چیزی بخواهیم
تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!