از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دعانویسا تا بعد صفر خصوصا بعد اربعین نمینویسند دعا
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
باشه دعای رزق وروزی هم همینه اتفاقا دعای بغض و نابودی و دشمنی رو این روزل مینویسن محبت کارگشایی و رزق رو نمینویسند
مه گل جان من چیزی که خانم گلسا میگن رو قبول ندارم و هیچ جا همچین چیزی رو پیدا نکردم و نخوندم در ضمن اگه اینطور باشه ما اصلا نباید تو ماه صفر دعا کنبم و از خدا چیزی بخواهیم
تقصیر خودمونه:
بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!