2777
2789
عنوان

ذکر روز هفتم ماه قمری

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان سامیار هرچی حکمتی داره چرا پیامبر یتیم متولد شد چرا 6 سالگی مادرش از دست داد خدا دوست داشت پیامبرش اذیت بشه به هرحال من نظرمو گفتم باقیش پای خودتون بخیل که نیستم دست بزنید به خاک طلا بشه
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
عزیزم نوشتم خاندان پیامبر و خودشون منظور پیامبر بود
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
مرسی مامان سرو ناز خیلی دوست داشتم یکی بگه ببینم نتیجش چجوریه
این دعا اگر جز علوم غریبه باشه مشخص نیست بعدا ازمون گرفته بشه اون مال یانه الان شما به من بگید معنی حرف ل اون به تعداد 71 بار چیه ؟ چرا تا ذکر بسیاااااااااااااااار معتبری هست برای رزق از آیت الله بهجت که من خودمم نتیجشو با چشمای خودم دیدم استفاده نمیکنید اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک هر روز و هر ساعت خدا هم میتونید بخونید
چرااینهمه انرژی منفی ؟همین چندروز پیش بود که یکی ازبچه ها تاپیک تشکرزد براکاربری که این ذکروبهش یادداده بود .گلنسا جان ایکاش خودت که قبولش نداشتی دیگه بقیه رو دلسرد نمیکردی یعنی خدایی که داری اونو به القاب غفوروشکورش صدامیزنی میاد رزق وروزیتو ازت میگیره نهایتش اینه که تاثیرمثبت نذاره نه اینکه تاثیرمنفی بذاره
خدایا جزتوکسی روندارم خودت کمکم کن