2777
2789
اسم شناسنامه ایش رو باید حساب کنی اگه تو شناسنامه محمدطاها باید هر دو رو حساب کنی فکر کنم ۱۰۸ میشه&n ...

توی شناسنامه دوتایی هست

فهمیدم گلم ممنون

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

ولی من ۳ روز نشنیده بودم توی کتاب رهنمای گرفتاران هست ولی اسمی از تعداد روز نیاورده....

فقط یه سئوال من شنیدم دعاها و ذکرهای محبت نباید تو ۱۰ روز آخرماه قمری خونده بشه و بعضی هاشم باید حتما تو ساعت سعد هم باشه ، ولی نمیدونم اینم اینجوریه یانه؟

یا مثلا باید غسل کنم قبلش یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کبیر  اینم لینکش  https://calc.worldi.ir/online-abjad-calculator/

سلام گلم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 
بله بوده 

میگم یه جایی گفتی. میشه به تعدا ابجد ایت الکرسی یا چهار قل خوند.   الان من ابجد اسم دوتامون ۱۸۸تاس.  میشه.  بجای ایت الکرسی چهارقل بخونم.  تا سه روز پشت شرهم 

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 
عزیزم من انجام میدم اگر نتیجه بگیرم تاروزی که بمیرم دعات میکنم

سلام خوبی.   ایت الکرسی به حروف ابجد انجام دادی؟  چیشد نتیجه