دریااااا__ مدیر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 662 عنوان کیا سوره ضحی برای رسیدن به عشقشون خوندن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 24378 بازدید | 69 پست نتیجه دیدین؟ 1399/08/06 | 00:05 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریااااا__ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 662 عزیزم شما که اعتقاد نداری هر چی دعا هم بخونی حاجت نمیگیری 😑 عزیزم حروف ابجد ما نزدیک 1000تاس😭
سپتامبر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 4748 من کی گفتم اعتقاد ندارم؟؟؟؟؟میخام ببینم کسی بوده ک دیده باشین یان بله بوده فردا همونی میشه که امروز بهش فکر میکنی ، از امروز به رویاهای رنگیت
سپتامبر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 4748 عزیزم حروف ابجد ما نزدیک 1000تاس😭 اگه عشقت واقعیه چرا کوتاهی میکنی هر کاری که بر بیاد از دستت باید انجام بدی اینم کلا ۴ ساعت وقتتو میگیره میتونی یه زمانی بخونی که همه خوابن که کسی هم باهات صحبت نکنه فردا همونی میشه که امروز بهش فکر میکنی ، از امروز به رویاهای رنگیت
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9521 بله بوده سوال اخرمم ببخشید ج بدهازجام نمیتونم بلند بشم؟؟؟؟مثلا جواب پیام بدم؟یاباکسی حرف بزنم؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دریااااا__ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 662 اگه عشقت واقعیه چرا کوتاهی میکنی هر کاری که بر بیاد از دستت باید انجام بدی اینم کلا ۴ ساعت وقتتو میگ ... اگه واقعا نتیجه بده ارزششو داره
سپتامبر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 4748 سوال اخرمم ببخشید ج بده ازجام نمیتونم بلند بشم؟؟؟؟مثلا جواب پیام بدم؟یاباکسی حرف بزنم؟ نه نباید کاری کنی فقط یه تسبیح بگیر دستت یه گوشه بشین چند ساعت با کسی صحبت نکن و فقط آیت الکرسی بخون فردا همونی میشه که امروز بهش فکر میکنی ، از امروز به رویاهای رنگیت
سپتامبر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 4748 اگه واقعا نتیجه بده ارزششو داره مطمئن باش تاثیرشو تو زندگیت میبینی فردا همونی میشه که امروز بهش فکر میکنی ، از امروز به رویاهای رنگیت
دریااااا__ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 662 نه نباید کاری کنی فقط یه تسبیح بگیر دستت یه گوشه بشین چند ساعت با کسی صحبت نکن و فقط آیت الکرسی بخون ... عزیزم من انجام میدم اگر نتیجه بگیرم تاروزی که بمیرم دعات میکنم
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9521 نه نباید کاری کنی فقط یه تسبیح بگیر دستت یه گوشه بشین چند ساعت با کسی صحبت نکن و فقط آیت الکرسی بخون ... ازما میشه۲ هزارو۴۲۷ تا😐😐بنظرت اگ شبا ک همه خوابن ب مدت۳شب بخونم بهتره؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دریااااا__ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 662 ازما میشه۲ هزارو۴۲۷ تا😐😐 بنظرت اگ شبا ک همه خوابن ب مدت۳شب بخونم بهتره؟ واییییی چقد زیاد مال من 846تا
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9521 واییییی چقد زیاد مال من 846تا اره خیلیه خدایی ولی میخونم اگ برسم بهش ارزش داره روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
سپتامبر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 4748 عزیزم من انجام میدم اگر نتیجه بگیرم تاروزی که بمیرم دعات میکنم ممنون انشالله بهم برسید فردا همونی میشه که امروز بهش فکر میکنی ، از امروز به رویاهای رنگیت
سپتامبر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 4748 ازما میشه۲ هزارو۴۲۷ تا😐😐 بنظرت اگ شبا ک همه خوابن ب مدت۳شب بخونم بهتره؟ آره شب فرصت خوببه فکر کنم ۶ ساعتی طول بکشه واسه شما فردا همونی میشه که امروز بهش فکر میکنی ، از امروز به رویاهای رنگیت
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 38847 آره شب فرصت خوببه فکر کنم ۶ ساعتی طول بکشه واسه شما گلم یک سوال داشتم اسم طرف من دو اسم استمثلا محمد طاهاباید هر دو اسمش وارد کنم ابجد و حساب کنم یا یکی هم درسته؟ با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
سپتامبر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 4748 گلم یک سوال داشتم اسم طرف من دو اسم است مثلا محمد طاها باید هر دو اسمش وارد کنم ابجد و حساب ... اسم شناسنامه ایش رو باید حساب کنی اگه تو شناسنامه محمدطاها باید هر دو رو حساب کنی فکر کنم ۱۰۸ میشه فردا همونی میشه که امروز بهش فکر میکنی ، از امروز به رویاهای رنگیت