2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حروف ابجد ما نزدیک 1000تاس😭

اگه عشقت واقعیه چرا کوتاهی میکنی هر کاری که بر بیاد از دستت باید انجام بدی اینم کلا ۴ ساعت وقتتو میگیره میتونی یه زمانی بخونی که همه خوابن که کسی هم باهات صحبت نکنه

فردا همونی میشه که امروز بهش فکر میکنی ، از امروز به رویاهای رنگیت 

بله بوده 

سوال اخرمم ببخشید ج بده

ازجام نمیتونم بلند بشم؟؟؟؟مثلا جواب پیام بدم؟یاباکسی حرف بزنم؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
سوال اخرمم ببخشید ج بده ازجام نمیتونم بلند بشم؟؟؟؟مثلا جواب پیام بدم؟یاباکسی حرف بزنم؟

نه نباید کاری کنی فقط یه تسبیح بگیر دستت یه گوشه بشین چند ساعت با کسی صحبت نکن و فقط آیت الکرسی بخون 

نه نباید کاری کنی فقط یه تسبیح بگیر دستت یه گوشه بشین چند ساعت با کسی صحبت نکن و فقط آیت الکرسی بخون ...

ازما میشه۲ هزارو۴۲۷ تا😐😐

بنظرت اگ شبا ک همه خوابن ب مدت۳شب بخونم بهتره؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
واییییی چقد زیاد مال من 846تا

اره خیلیه خدایی ولی میخونم اگ برسم بهش ارزش داره

ازما میشه۲ هزارو۴۲۷ تا😐😐 بنظرت اگ شبا ک همه خوابن ب مدت۳شب بخونم بهتره؟

آره شب فرصت خوببه فکر کنم ۶ ساعتی طول بکشه واسه شما

آره شب فرصت خوببه فکر کنم ۶ ساعتی طول بکشه واسه شما

گلم یک سوال  داشتم اسم طرف من دو اسم است

مثلا محمد طاها

باید هر دو اسمش وارد کنم ابجد و حساب کنم یا یکی هم درسته؟

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
گلم یک سوال  داشتم اسم طرف من دو اسم است مثلا محمد طاها باید هر دو اسمش وارد کنم ابجد و حساب ...

اسم شناسنامه ایش رو باید حساب کنی اگه تو شناسنامه محمدطاها باید هر دو رو حساب کنی فکر کنم ۱۰۸ میشه