2777
2789
عنوان

عروس پروی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14400 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو برادرم نور چشمم هست عزیز و تاج سرم هست

ولی چه ربطی داره خواهرزاده زنش رو نگه نداشتم یعنی داداشم واسم مهم نیست؟؟؟؟  زمانی میتونستی این حرف رو بگی که من برادرزاده خودمو نگه ندارم نه بچه ی مهمون رو.

شما هم اگه داداشم واست مهم باشه نمیری بیرون پاساژ گردی و خرید عزیزم😊

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم

عزیزم زن داداش بد ندیدی شما تا اینو ببوسی بزاری رو چشات

پس من باید چی بگم که زن داداشم جلو همو قشنگ منو زد جلو همه و بخاطر ابرو هیچی بهش نگفتیم این کار کوچیکش بود بابام که عاشق زن داداشم بود از نظرش بهترین آدم دنیا بود ببین چه کارایی کرد که به داداشم گفت از این به بعد تنها بیا خونه ما کاراشو بخام بگم اصلا باور نمیکنید

کاش میشد بشی🖤💔

حق نداره طلبکار باشه و متوقع

اما خوبه مهربون باشی و لطف کنی کمکش کنی چون با کلی محبت ازت درخواست کرده

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
خلاصه ژله رو درست کردم ولی خییییییلی زورم گرفت  حالا امروز زنداداشم پیام داده که  ...

عزیزم اولا که نباید ژله درست میکردی چون رستوران نیومده که هر چی خواست براش بیاری

دوما بچه مردم رو نگه داشتن مسئولیت داره، خدایی نکرده یه چیزیش بشه، خیلی رفتارهای بدتر از این میبینی، من هرگز نگه نمیدارم بچه کسی رو

شما مهر طلب هستی، قرار نیست همه از ما راضی باشن، اما خودمون اذیت بشیم، 

وقتی کسی از ما چیزی میخواد ما باید بتونیم نه بگیم، طرف هم اگر از نه شنیدن ناراحت میشه، نباید از کسی درخواست کنه، من نه میگم، قیافه و رفتار کسی برام مهم نیست، اگر برای کارهاش میخواد به من بخنده، میخوام نخنده

رو مهر طلبی خودتون هم کار کنید، با یه قیافه گرفتن طرف خودتون رو به زحمت نندازید

من خودم عروسم اما هیچوقت واس گردش و کار شخصی ک واجب نیس بچمو اویزون کسی نمیکنم!شمام نپذیر ک وظیفت میشه

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
اخی گناه داره قبول کن حالا رفتار بدی نکرد ب نظرم چون خیلی باهات راحته و صمیمی و تورو ادم خوب و بی ری ...

اره مهربونه اما پر توقع 

همه حرفاشو با مهربونی میزنه ما هم باهاش همیشه مهربون بودیم 

۲ طرفه بوده اما پر توقع حرصم میگیره واقعا 

یعنی چی اخه 

ادم تو این شرایط میره پاساژ اخه 

من نگران داداشمم هستم اخه 

اینا برن پاساژ بگردن شب میان تو همون خونه ای که داداشمم هست دیگه 

یکی از اون نه نفر بچه رو‌مگه میداشت خوب همه  با هم رفتن پاساژ قشنگ کرونا ها ذو‌جمع کنن بیارن .احتمالا بعد از پاساژ گردی تشریف میاوردن بچه رو ببرن ولی خوب سر شام میرسیدن مجبور میشدی شام هم بدی .خوب گفتی بعدا همش ازت توفع داستن مرگ به بار شیون یه بار

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا