اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
و اینکه سر جلسه کنکور چه کارهایی رو انجام بدیم یا انجام ندیم
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
مرسی عزیزم میتونم میانگین ساعت مطالعه روزانتون رو بدونم و اینکه سر جلسه کنکور چه کارهایی رو انجام ...
من ۱۶ هزار انسانی شدم ولی شاگرد اول کلاس بودم کلا واسه کنکور نه تست زدم نه کلاس ملاس رفتم اصلا هیچی... مطالعه کنکورمم کم بود بازم راضیم چون دوستام ک قلمچی و گاج میرفتن ۱۰ هزار و ۱۳ هزار شده بودن... و اصلا سر کنکور استرس نداشتم انقدر به خودم تلقین کرده بودم ک نگو همه میگن شب قبل کنکور کسی نمیخوابه از استرس ولی من ساعت ۱۲ شب بیهوش بودم...
من ۱۶ هزار انسانی شدم ولی شاگرد اول کلاس بودم کلا واسه کنکور نه تست زدم نه کلاس ملاس رفتم اصلا هیچی. ...
مرسی گلم از راهنماییت پس رمز موفقیت نداشتن استرس
موفق باشی
مرسی عزیزم میتونم میانگین ساعت مطالعه روزانتون رو بدونم و اینکه سر جلسه کنکور چه کارهایی رو انجام ...
فقط استرس نداشته باشی کافیه