2777
2789

دخترم تولدش ۲ونیم بود ۲ ماهگییش ۵ونیم شده بود

الان ۴ ماهشه وزنش ۳۰۰و۶ شده 

بهداشت بردمش گف ۲هفته دیگه بیا اگه اینجوری باشه اضافه نکرده باشه آزمایش خون بده شاید وم خونی داره 

شیر افزا و .‌‌ بخور 

حالا چیکار کنن ؟  کسی بچه اش اینجوری بوده راهنمایت کنین

وزنش کم نیس اتفاقا کمبود وزن اولشم جبران کرده حداقل باید ۵۰۰ گرم اضافه بشه ک شده

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید خیلی بش شیر بدی زمان شیر دادنشو بیشتر کن 

این درست نیس .تغذیه ب نسبت درخواست بچه اس اضافه اش باعث رفلاکسه و کلی درد سر

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

نه بابا نگران نباش. حرف مفت زده. 

دختر منم نوزاد که بود همینطوری شد. الان چهار سال و دو ماهشه خیلی ازون زمان میگذره. دقیق یادم نمیاد چند ماهش بود ولی یادمه رفتم بهداشت، نمودارشو که کشید گفت خیلی رشدش کمه برو دو هفته دیگه بیا تو این دو هفته حسابی بهش برس، اگر وزنش رو نمودار اومد که هیچی اگه نیومد نانه ارجاع به دکتر بهت میدیم. باید آزمایش بده. 

کلی هم نگرانم کرد. من خیلی دلم شور میزد نتونستم تحمل کنم. بعد از سه چهار روز خودم بردمش دکتر. دکترش گفت اصلا هیچ مشکلی نیست. فقط یه مولتی ویتامین داد گفت یکی دو ماه اینو بده ازوناس بهداشت بهش نده. همین.