سلام خانوما
دختر خالم زنگ زد برا ناهار دعوتم کرد با مامانم .
حقیقتش شوهرم به خاطر کرونا خیلی حساسه نمیذاشت برم دیگه انقدری اصرار کردم قبول کرد
قرار بود خالمو اونیکی دختر خالمو عروسشونم باشه تو راه فهمیدم مادرعروسشونم هست ( ایشون چند وقت پیش کرونا داشتن) حالا گفتم خوب شده دیگه انشالله ناقل نیست
رفتیم تو دخترخالم گفت کفشاتونو بیارید تو امنیت نداره ها.
مام نیاوردیم گفتیم ولش کن خالمینا که اومدن دوباره گفت کفشاتونو بیارید تو خالم گفت بذار در اونورو ببندم خودشون میگفتن امکان داره ببرن منم گفتم اگه واقعا اینجوریه بذار من کتونیمو بیارم تو گرون خریدم ( اصلا قیمت نگفتم یک و صد قیمتشه)
یه بارم مامانم گفت فاطمه( دختر خالم که خونشون بودیم) فلان اسباب بازی رو برای نوم خریده بود همش خوشش میومد میگفت کوچیکشو داشتم خاله بزرگشو خریده منم گفتم اره بعدشم میگفت خب من از این داشتم گاش خاله چیز دیگه میخرید( پسرمن سه سالشه)
بعداز ظهر مادرعروس خالم که قبلا کرونا داشت هی میگفت گلوم میسوزه حالش بد بود دیگه مام گفتیم دیره ما میریم
ما بلند شدیم اومدیم فرداش خالم اومده خونه مامانم هرچی از دهنش دراومده گفته بعدشم گفته کتونی دختر من دو و هشتصد قیمتش بود🤨🤨🤨🤨مثل دختر تو ندید پدید بازی درنمیاورد اونجا محلشون مثل خونه دختر تو نیست اونجا باکلاسه( سالور میشناسید؟)
حالا ما گلستانیم
بعدشم گفته دختر بی تربیتت برکشته میگه فلانی یه چیز دیگه میخرید اگه اینجوریه داماد منم برا مهموناش شیرینی خریده بود دخترت نمیخرید
بعد برگشته گفته فلانی کروناش خوب شده چرا اون اونجوری گفت شما بلند شدید مامانم میگه گفتم ما ازاولم میخواستیم بریم ربطی به اون نداشت
مامانم میگه گفتم دیر بود گوشی دخترم انتن نداشت شوهرشو مادرشوهرش هی زنگ زده بودن برگشته گقته مادرشوهر اون که اصلا پاشو خونه این نمیذاره بعد حالا دو ساعت اونجا بود زنگ زده بود( رفت وامد من با مادرشوهرم خوبه درسته مشکل هست ولی رفت اوند داریم خانوادمم نمیدونن)
برگشته گفته دختر بیچارت از خجالتش لباس استین بلند پوشیدخ بود معلوم نشه طلاهاشو فروخته( من طلاهامو فروختم خونه خریدیم )
قیمت خونمم یک و صده
برگشته گفته دهاتیا اینجورین مثل فلانی( شوهر خالم) نون نمیده زنش بخوره ولی هی خونه میخره
دهاتیا اینجورین بعدشم خونه رو شوهرش برا خودش خریده سندش به اسم خودشه مگه برا دختر تو خریده؟
مامانم جواب این همه اهانتشو نداده
دوستان گلم اگه قیمت چیزی رو گفتم نیتم پز دادن نبود فقط خواستم بدونید در حد بوده
واینکه تو کل فامیل ما منو شوهرم از همه بهتر میپوشیم و میخوریم و میگردیم
به شوهر من میگه دهاتی
دامادای مثلا تهرانی خودش یه خونه پنجاه متری اجاره ای دارن
بازم تاکید میکنم به کسی توهین نمیکنم فقط میخوام بدونید وصعیت ما و اونا در چه حده