دوستان سقط با قرص فقط با چهار روز خونریزی و بعدش قطع شدن طبیعیه؟ اصلا سقط اتفاق افتاده؟ دو بار لخته به اندازه دوتا بند انگشت دیده شد.و خونریزی تا چهار روز.بعدش خونریزی قطع شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم منم مث تو ۵ هفته بودم ولی برا من چون پوچ بود خودبخود ب خونریزی افتادم هیچ قرصی استفاده نکردم ی چیزیم اندازه ی انگشت ازم افتاد.منم فقط ۴ روز خونریزی کردم الانم فقط لک بینی دارم.
آنچه دلم خواست نه آن میشود❣آنچه خدا خواست همان میشود
سلام عزیزم باید سونو بدی. چون همه اش باید تخلیه بشه عفونت نکنی. شاید بقایاش مونده باشه. تو این صفحه هم خوندم کارشناس همینو گفته خونریزی و سقط ناقص جنین
منم مشکل بارداری ناخاسته داشتم همسرم از طریق یکی ازدوستانشون از شرکت دارویی سایتوتک برام تهیه کرد.قیمتش نسبت به جاهای دیگه مناسب بود و جوابدهیشم طی چندساعت راحت اوکی شد.شمارشون09386379819بود.