2777
2789
عنوان

زدن موهای زائد

930 بازدید | 75 پست

بچه ها از تجربم میخوام براتون بگم میتونین موهای جاهای حساس رو با موچین بردارین من خودم این کارو کردم دردش رو فقط باید تحمل کنین و با حوصله باشین میدونم خنده داره ولی خب بهتر از اپلاسیونه😂درد کشیدن دونه دونه خیلی کم تر از یه دفس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زجر کش میشی که ی دفعه تمومش کن

شازده کوچولو پرسید🌺🌺                                       از کجا بفهمم وابسته شدم؟                                      روباه گفت تا وقتی که هست نمیفهمی☹️

اتفاقن یه دفعه درد میکشی تموم چیه هی دونه دونه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ی دفع ای ک بهتره ۳ ثانیه شونصدتا تار مو کنده میشع اما اونجوری شونصدتا درد😬🤕😪😪😪

وقتی تحصیل کرده هستیدکه بتوانید تقریبا هر حرفی را بشنویدبدون آنکه عصبانی شویدیا اعتماد به نفستان را از دست بدهید....💌
اتفاقن یه دفعه درد میکشی تموم چیه هی دونه دونه

با هر دونش بگی اخخخ😂😂😂😂😂😂😂😂

شازده کوچولو پرسید🌺🌺                                       از کجا بفهمم وابسته شدم؟                                      روباه گفت تا وقتی که هست نمیفهمی☹️