2777
2789
عنوان

عفونت

145 بازدید | 11 پست

سلام صبح بخیر..میگم من یجا دیدم گفتن منی مرد باید سفیده سفیید باشه و پرش داشته باشششه  وگرنه مشکل داره.پرش داره ولی.منی هسر من ببخشید رو دستمال ک میخاستم ببینم چطوریه یکم زرد میزنه..بعداز نزدیکی هم یکم سوزش دارم..دکتر هم نمیره..اقدامی هم هستم..کسی این مشکلو داشته ؟؟برطرف شده؟

😎

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من شنیدم هر چی بخورن همون رنگ میشه . چون مردای ایرانی برنج زیاد میخورن ،سفید رنگ. برای س ...

یعنی ربطی ب همسرم ندارع؟اخه بعداز نزدیکی و جلوگیری نکردن سوزش دارم..خودم ک ٢۴ ساعت دکترم..همسرم اصلا نمیره..بنظرتون ب دکتر بگم میتونه دارویی بنویسه براش...دیشب امپول زدم حالا اقدامیمم مثلاا...اصلا ازمایش چطوریه؟میشه منی همسرم ببرم بدم ازمایشگا؟

یعنی ربطی ب همسرم ندارع؟اخه بعداز نزدیکی و جلوگیری نکردن سوزش دارم..خودم ک ٢۴ ساعت دکترم..همسرم اصلا ...

بعد اقدام عفونت زن طبیعیه اکثرا می گیرن .ولی نذار عفونتت بمونه .فک کنم عفونت قارچی گرفتی .باز برو دکتر بپرس من اطلاعات خودمو گفتم .

به نظرم رنگ منی بستگی به چیزایی داره که فرد میخوره 

سلام 🌷