2777
2789
پس دعوتشون هم نکن

شوهرم دعوت میکنه به حرف من گوش نمیده

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اولی هستم قبلا تمام زندگیشون من و بچه هام بودن الان اون انقدر خوب کارشو بلد بود شد همه کاره انقد ...

من با مادر شوهر وجاری تو یه ساختمونیم خواهرشوهرمم تقریبا هرروز میاد اگه من نباشم خدا. می‌دونه چیا پشت سرم میگه بهشون ممکنه هیچوقت نمیبخشمش خدا هم هیچوقت ازش نگذره

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
ولی خوب بودن حدی داره ازقدیم می گن خوبی که ازحد بگذرد نادان خیال بد کند حکایت خانواده همسر شماست نکن ...

باید خودم رو تغییر بدم ولی خیلی سخته دوازده سال یه جور باشی و یک دفعه تغییر کنی ولی باید تلاشم رو بکنم شخصیت و عزت نفسم زیر سوال رفته تو این سالا کلی حال خرابی کشیدم و به روشون نیاوردم از دست خودم خسته شدم😑

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
چرا. خواهرشوهرت رفتی مشاوره

شوهرم دوست داشت رابطه من با خواهرش مثل قبل ازدواج که دوست بودیم بشه مارو برد مشاوره.پدرشوهرم هم دوست داره رابطه درست بشه اما شدنی نیست.انقدر مریضه که علاوه بر ی دونه برادرش با ی دونه برادر زاده یک ساله خودش هم قهره چون مامانش منم و باباش هم داداشش و بهش محل نمیده

باید خودم رو تغییر بدم ولی خیلی سخته دوازده سال یه جور باشی و یک دفعه تغییر کنی ولی باید تلاشم رو بک ...

خانواده همسرت اهل کجان؟ مشخصه خانوم نجیبی هستی ولی عزبز دلم نکن منم مثله شما بودم زخم خورده ام که می گم 

خانواده همسرت اهل کجان؟ مشخصه خانوم نجیبی هستی ولی عزبز دلم نکن منم مثله شما بودم زخم خورده ام که می ...

اهل تهران هستن ولی مادرش اصالتا شمالیه عزیزم 

اهل تهران هستن ولی مادرش اصالتا شمالیه عزیزم 

روشتو عوض کن خواهرانه بهت می گم این طوری خودتم عزیزی باورت می شه من ی دوست دارم اگر قوم شوهرش از ی ساعتی به بعد دیر زنگ بزنند که داریم میایم اونجا دوستم غذا درست نمی کنه شوهرشو می فرسته ازبیرون بگیره یا حاضری می زاره اوناهم اخلاقشو فهمیدن ی روز زودتر بهش زنگ می زنند .بس عزیزم همه جی دست خودمونه خودتو تغیر بده 

روشتو عوض کن خواهرانه بهت می گم این طوری خودتم عزیزی باورت می شه من ی دوست دارم اگر قوم شوهرش از ی س ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت باید همین کار رو بکنم چون به خودم و زندگیم دارم لطمه میزنم با این کارم الان قصد دارم قطع رابطه بکنم ماجرا زیاد داریم به شوهرمم گفتم که دیگه خونه مادرش و خواهرش نمیخوام برم دیگه تا کی باید بی محلی ها و توهینهای اونارو تحمل کنم گفتم اگه خواستی بری هم خودت برو این کار رو باید سالهای قبل میکردم شوهرمم هم قبول کرده 

ممنون عزیزم بابت راهنماییت باید همین کار رو بکنم چون به خودم و زندگیم دارم لطمه میزنم با این کارم ال ...

آره عزیزم کاری کن بچه هات ازت عزت نفس یاد بگیرند نه ی مادری که حتی به خودشم احترام‌نمی زاره تو حتی برای بچه هاتم دراین زمینه مسئولی 

خوش به حالت مال من میان خونم بهترین پذیرایی و همه چی عالی میرم خونشون جواب سلام رو هم نمیدن خیلی بهش ...

مث منی همه جور خدمات میدم خونه خواهرشوهر بزرگ.کاری باشه میرم حتی

تا میرم یه کاری میدن بهم حتی بشقاب جلو عروسا نمیذارن

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
آره عزیزم کاری کن بچه هات ازت عزت نفس یاد بگیرند نه ی مادری که حتی به خودشم احترام‌نمی زاره تو حتی ب ...

دقیقا راس میگی😞

مث منی همه جور خدمات میدم خونه خواهرشوهر بزرگ.کاری باشه میرم حتی تا میرم یه کاری میدن بهم حتی بشقاب ...

خیلی کارمون اشتباهه منکه می خوام خودم رو تغییر بدم عزیزم