2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روش جلوگیری درصد خطا داره.تو همشون متفاوته.تنها راه مطمئن بستن لوله های رحمی هست که اونم تو سن پا ...

عزیزم کاندوم احتمالش خیلی خیلی کمه

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
منم اوایل بارداریم خییییلی از برخورد بقیه دلم شکست  اینققدر ناراحت میشدم وشبا برای خودم گریه می ...

گلم برا دل خودت زندگی کن یادمه دختر خاله با فرهنگم به مادرم میگفت فرزند کمتر زندگی بهتر خودش تا ازدواج کرد هر سال میزات کلی بچه داره 

منم اوایل بارداریم خییییلی از برخورد بقیه دلم شکست  اینققدر ناراحت میشدم وشبا برای خودم گریه می ...

منم وقتی پسرم بدنیا اومد زن عموی همسرم بهم گفت تولیدی راه انداختی؟در حالی که خودش ۴تا بچه داره،🥴🥴🥴🥴🥴

من در حالی که دکترا میخوندم وقتی پسرم نه ماهه بود باردار شدم اما با توجه به شرایط بدم که دانشجوی دکترای تهران بودم و خونم یزد بود و غریب بدون حتی یک دوست و آشنا بودم پدر تازه فوت کرده بود و افسرده بودم. اما عشقم دختر مو نگه داشتم الان یک سال و نیم با پسرم فاصله داره و تازه یک سالش شده

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
بیشتر فکر کن ...خودت داغون میشی مگر اینکه کمک داشته باشی

تا بچه بدنیا بیاد بچم انشالله ۳ سالش شده خونه پدر شوهرم تو ساختمونمونه ولی زیاد اهل کمک نیستن ،برا اولیه سختی کشیدم ولی خداروشکر گذشت  اینم چون تنهاست میخوام بیارم همه فامیل با ما کنتاک کردن کجا ببرمش یه همزبون مثل خودش میخواد 

ن نگهش میدارم. الان دقیقا این شرایط برا من پیش اومده نگهش داشتم و بی نهایت هم دوستش داریم . مصلحت خد ...

چند ماه بود ایودی گذاشته بودی نفهمیدی چرا باردار شدی؟

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید