2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگهش داشتم دیگه الانم یکیش اینورم خوابه یکی اونطرف دقیقا دوسال پنح روز فاصله دارن

منم الآن دقیقا شرایط شما هستم.یکیش اینطرفمه یکیش یه طرف دیگه.منظور من بچه سوم بود.وبا فاصله کم خداییش سخته دیگه

من بچه سومم رو ناخواسته باردار شدم .....الهی فداش بشم 

چندروز اول که فهمیدم خیییییلی گریه کردم پیش خودم نیت سقط داشتم شوهرم به شدت مخالف سقط بود یه بار باهام اساسی حرف زد دیگه منصرف شدم ....الان همه عاشق دختر کوچولومون هستن 

البته اینم بگم خیلی سخته ها ....گاهی واقعا دلم میخواد سربه بیابون بذارم 😔

چند سال اول تولد سومی خیلی همه چی قاطی پاتی میشه  

ولی بعد درست میشه 

خانم همکار شوهرم سومی رو ناخواسته باردار شد  سریع رفت سقط کرد ....گفتن ما طاقت سه تا بچه نداشتیم 

هرکسی یه توانی داره ....ببین توانایی رسیدگی به سه تا بچه رو داری یا نه ...خیلی سریع فکراتو بکن 

چی بگم عزیزم.ببخشید از حرفم ناراحت نشو ولی مطمئنید هیچ مشکلی ندارید؟روش جلوگیریتون طبیعیه؟چون ریشکش ...

بله مشكلي نيس قبلن چك شده من نرس هستم و از اينچيزا خبر دارم ولي بچه نميخواستيم بنظرم تو اين دوره زمونه ديگه ناخواسته معني نداره با اينهمه روش جلوگيري

ناخواسته واس دوران مادربزرگامون بود كه هيچي نداشتن و اطلاعاتي هم نداشتن اونايي هم كه با روش هاي مطمئن (به جز طبيعي) باردار ميشن خيلي بدشانسن

اره چطوری از همه نظر مراقبی بعد باردار میشی؟

هر روش جلوگیری درصد خطا داره.تو همشون متفاوته.تنها راه مطمئن بستن لوله های رحمی هست که اونم تو سن پایین انجام نمیدن که برای خانم خیلی مضره.که این روشم قطع رحم هست و تو قرآن راجبش اومده و خیلی بده

منم سومی وناخواسته باردارم میخواستم سقطش کنم خداروشکرررررر که نشد بزرگه ۳ سالو نیمش بود کوچیکه ۱ سا ...

وای خدا کمکت کنه من تو دوتاش موندم اصلا زندگی نمیشه کرد با دوتا 

بعدم کل فامیل دوست و غریبه

مارو مسخره کردن دوتا پشت هم اوردیم

شما ها کسی چیزی نمیگه 

من بچه سومم رو ناخواسته باردار شدم .....الهی فداش بشم  چندروز اول که فهمیدم خیییییلی گریه کردم ...

عزیزم دقیق مطمئنم نیستم باردارم.دوره قاعدگی من ۲۴روزه که از موعدم گذشته بیبی زدم منفی بود ولی الآن یک‌ماهه تمومه نشدم هنوز شک دارم به بارداری.ولی حرفتون منطقه فقط بچه آوردن درست نیست باید رسوندن به آرزوهاشم در نظر گرفت.ه. چند سهل انگاری از طرف والدین باشه

[QUOTE=161323721]منم الآن دقیقا شرایط شما هستم.یکیش اینطرفمه یکیش یه طرف دیگه.منظور من بچه سوم بود.وبا فاصله کم 

به نظرم تا مطمئن نیستی که بارداری یا نه شروع کن به زرشک وزعفرون واینا خوردن ....

ما که بچمون دنیا اومده دیگه دلشو نداریم بگیم کاش سقطش کرده بودم .چون یه تیکه از وجودمون شده ولی اون اوایل بارداری اگه تو این شرایط سقط کنی خیلی به خودت کمک کردی ...

صادقانه