2777
2789
عزیزم منم شرایط خوبی نداشتم مستاجربودیم شوهرم بیکار بود بی پول بودیم ولی وقتی رویه پا وایسادم که من ...

عزیزم همسر منم قبل اینکه بچه اولمون بدنیا بیاد شغلشو از دست داد.با بدنیا اومدن دخترم کار پیدا کرد خداروشکر.من اینو قبول دارم که هر بچه با خودش روزیشو میاره

شاید این امتحانته از پسش برمیای؟؟؟به این فکرکن تو همین سایت خیلیاهستن که دوست دارن جای توباشن....

نه عزیزم از پیش برنمیام.رک میگم نمیتونم من درسته تقصیر خودمه اگه باشه ولی شرایط همه متفاوته.شما هم درست میگی خیلیا هستن دنبال بچه هستن دوتاش زن عموهای خودم.ولی خوب....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه خیلی شیرینه ولی من همیشه دوست داشتم با فاصله باشن. ولی طبق معمول ا زهر چیزی فرار کنی سرت میاد

خواهرم بچه دوم و سومش فاصلشون18ماهه... مال شما ک بالای 2سال میشه... تازه خواهرم بچه اولشم ی پسر شیطون4ساله بود... سخت بود براش ولی الان بزرگتر شدن کلی با هم خوبن.. بازی میکنن.. هوای همو دارن

خودمم بچه اولم 2سال و4ماهش بود بازدار شدم ادلش خیلی ناراحت بودم یعنی تا بدنیا اومدن بکه دومم اعصابم خورد بود ولی الان 6ماهش شده به دنیا عوضش نمیکنم... هی میگم میدونستم اینقد شیرینی زودتر میاوردمت😂

وای خدا کمکت کنه من تو دوتاش موندم اصلا زندگی نمیشه کرد با دوتا  بعدم کل فامیل دوست و غریبه م ...

چرا عزیزم حرف مفت که خیلی میزنن ولی خودم دوست داشتم دوتا پشت همو این سومی دیگه ناخواسته شد😭😭😭🤤🤤

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
عزیزم  جنسیت شون چیه؟ 3تا ئن؟

دوتای اولی پسر این یکی دختر😍😍هنوز بدنیا نیومده ۷ماهه حاملم

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
الآن باردارین؟

بله دوتا پسردارم ۷ ماهه ماردارم 

عزیزم چرا اینجوری میگی.....من هنوز کامل مطمئن نیستم که باردارم بازم.موعدم عقب افتاده.... اینجا خواس ...

نه گلم منظورم این بود هرچی هم باشه باید نگهش داشت!چون هزارجور دوا و درمون دارم میکنم اونجوری گفتم!بیبی چک بزن معلوم میشع

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
خواهرم بچه دوم و سومش فاصلشون18ماهه... مال شما ک بالای 2سال میشه... تازه خواهرم بچه اولشم ی پسر شیطو ...

آخه عزیز من دوتای من کمتر از دوسال فاصله دارن.بخاطر همین میگم سومی هم با این فاصله کم خیلی سخته

خودمم بچه اولم 2سال و4ماهش بود بازدار شدم ادلش خیلی ناراحت بودم یعنی تا بدنیا اومدن بکه دومم اعصابم ...

عزیزم همیشه همینجوریه پسر منم الآن انقد شیرینه.یاد حاملگیم میوفتم با خودم میگم یعنی من از اومدن تو ناراحت بودم

دوتای اولی پسر این یکی دختر😍😍هنوز بدنیا نیومده ۷ماهه حاملم

ان شاالله به سلامتی فارغ بشی عزیزم و تو بعلت بگیریش.🌹🌹🌹🌹🌹حاملگی خیلی خوبه ولی فقط حاملگی...😁😁😁

نه گلم منظورم این بود هرچی هم باشه باید نگهش داشت!چون هزارجور دوا و درمون دارم میکنم اونجوری گفتم!بی ...

چشم عزیزم.شما هم ان شاالله هر چی صلاحته برات پیش بیاد.

چشم عزیزم.شما هم ان شاالله هر چی صلاحته برات پیش بیاد.

همچنین با ارزوی بهترینها🥰

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭