2777
2789
خیلی سخته همین فشاری که تحمل کردی باید سه برابرشو تحمل کنی 

بچه خیلی شیرینه ولی من همیشه دوست داشتم با فاصله باشن. ولی طبق معمول ا زهر چیزی فرار کنی سرت میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم 1سالو سه ماهه بود باردارشدم ولی تاحالا به کسی نگفتم که خداخواسته بوده بهمه گفتم خودم میخواستم وبرنامه ریزی داشتم واسش همه بااینکه گفته بودم خودم میخواستم بهم میگفتن بدنیا نیار حتی مادرشوهرمم میگفت خودتو داری گرفتار میکنی الکی.ولی من بدنیا اوردمش الان همه اونایی که بامن بحث ودعوا داشتن سر اینکه بدنیا نیارمش عاشقشن یعنی بچه یه دقیقه رو زمین نیست.تپل وخنده روئه همش میگم یعنی چطور دلم میومد اینو نداشته باشم الان پسر بزرگم 3سالست واین یکی1سالشه اصلانم سخت نیست دوتایی باهم بزرگ میشن همدیگرم دوست دارن تنهاهم نیستن منکه یه عمر تنهایی کشیدم خیلی دوست دارم یکی دیگه هم بیارم نه# به تک فرزندی

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........
من بچم 1سالو سه ماهه بود باردارشدم ولی تاحالا به کسی نگفتم که خداخواسته بوده بهمه گفتم خودم میخواستم ...

ممنون عزیزم از همفکریت.درسته حرفهای شمام ولی شرایط همه یکسان نیست.خدا برات حفظشون کنه.ولی کار خوبی کردی گفتی خودت خواستی چون خیلی از حرفا کوتاه میشه.

ببین اگر اصولی پیشگیری کنه بارداری ناخواسته نمیشه بارداری ناخواسته سهل انگاری خود فرده همین قرص رو م ...

عزیزم مخالف شما نیستم ولی عمم تو 45سالگی در دوران شیمی درمانی ودرحال دست وپنجه نرم کردن باسرطان باردارشد وازکاندوم هم استفاده میکردومتوجه نشد چون فکرمیکردیائسه شده چون شیمی درمانی میکردوحالت تهوع هاشم فکرمیکرد از داروی شیمی درمانیه تااینه تو ازمایشا فهمید 5ماهه بارداره دکترا خودشون مونده بودن که چطورممکنه وپسرشو بدنیا اورد والان کلاس 4م هست ما کلا خانوادگی همینطوریم منم هردوبچمو باپیشگیری باردارشدم درصورتی که شوهرم بخاطر بیماریش قرصایی مصرف میکرد که نیازی به مراقبت من نبود وامکان بارداری وجود نداشت ولی با این حال من باجلوگیری بازم باردارشدم ماکلا گرده افشانی میکنیم خانوادگی.خداروشکر  

عزیزم مخالف شما نیستم ولی عمم تو 45سالگی در دوران شیمی درمانی ودرحال دست وپنجه نرم کردن باسرطان بارد ...

درسته این بارداری ها واقعا ناخواسته س 

ولی همه ی بارداری های ناخواسته اینطور نیست یعنی خود فرد زیاد جدی نمیگیره بعد میگه خدا خواست من نخواستم که 

در صورتی که اگه حواسشو جمع میکرد اینطوری نمیشد 

مثلا همین قرص ال دی نباید یه روز هم فراموش بشه 

یا کاندوم نباید یه باز بزاری دو بار استفاده نکنی اینا رو.نمیشه ناخواسته تلفی کرد

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
ممنون عزیزم از همفکریت.درسته حرفهای شمام ولی شرایط همه یکسان نیست.خدا برات حفظشون کنه.ولی کار خوبی ک ...

عزیزم منم شرایط خوبی نداشتم مستاجربودیم شوهرم بیکار بود بی پول بودیم ولی وقتی رویه پا وایسادم که من بچمو بدنیا میارم قدم خیرش زندگیمونو از این رو به اون رو کرد شوهرم یه مقدارپول داشت قبل بدنیا اومدن بچم عموی شوهرم گفت من یه زمینی پیداکردم بیا شریک بخریمش تو مازندران ماهم قبول کردیم یهو همه چی تغییر کرد از بغلش جاده خورد زمین موقعیت پیدا کرد الان حدودای 1میلیارد سهم مامیشه وما همچنان با 2تابچه توخونه 29متری.بعدش کلی اتفاقای خوب برامون افتاد شوهرم تو یه مسیرایی افتاد که حتی خودشم فکرشو نمیکرد.توکلت به خدا باشه

نگه میدارم.من ده تا هم بچه داشته باشم باز سقط در کار نیس

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم