78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8313 عنوان تولیدی چی به نظرتون درامد داره 45 بازدید | 7 پست لباسغذا مثل شیرینی یا بیرون بر مثل پیتزاارایشی بهداشتیچیزای زینتی؟کدوم اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜 دیروز | 21:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kolah_ghermezi عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 3552 بنظرم لباس ملافه این چیزا برا بیمارستانها ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
دختر_گیسو_کمند عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 504 اول خوراکی بعد آرایشی بهداشتی بعد لباس بعد زینتی این نظر منه
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8313 لباس بچه و غذا اینا گروننیه چیزی ک تقاضای اکثر مردم باشه و گرون نباشه زیاد...هعی اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
starlingdress عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 3543 لباس میدونم درامدش خوبه و سختیشم خیلی زیاده یعنی یجوری انگار نمیارزه...
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8313 لباس میدونم درامدش خوبه و سختیشم خیلی زیاده یعنی یجوری انگار نمیارزه... برای خیاط سخته دیگبرای خودم نمیخوام اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
starlingdress عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 3543 برای خیاط سخته دیگبرای خودم نمیخوام هم برا خیاط سخته هم برا کسی که لباسارو میفروشه و میره بازار جنس بخره