2777
2789
عنوان

خاطره های خنده دارتون تو عقد و...

238 بازدید | 18 پست

تو عقد یا با شوهرتون کلا معمولا اینجور خاطره هارو که میخونم خیلی بازه و خنده دارن خودم مجردم مگرنه قطعا هزار تا چیز برای گفتن داشتم(یک عدد ادم دستو پا چلفتی🙄) 

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            

۲۱روز عقد بودم دنبال جهیزیه بودم همش خسته و کوفته.‌خاطره ای جز خستگی ندارم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱روز عقد بودم دنبال جهیزیه بودم همش خسته و کوفته.‌خاطره ای جز خستگی ندارم

کلا بعد عروسی هم هیچ خاطره جالبی با همسرت یا خانواده هاتون نداری؟ 

انقد عجله ای بود کارتون چرا؟ 

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            

اینجا همه که برعکسید معمولا کلی اتفاق باحال میوفته برای همه تو این دوران

من صدایی نازک دارم و آروم حرف میزنم !

سر عقدم .خانواده شوهر با حاج آقا آشنا بودن و کلا میگفتن میخندیدن .آقاهه از من پرسید وکیلم و بعد یه چی شد همشون شروع به خنده و حرف تو حرف حالا من با صدای آروم اونوسط گفتم بسم الله الرحمن الرحیم با اجازه .... دیدم هیچکی نشنید اصن یادشون رفته بود برا چی اومدن 😉😉😀😀😀😁😁

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت

ی بار رفته بودم خونه پدرشوهرم اینا

بعد شوهرم دید کسی حواسش نیس

با لب خونی داشت میگفت امشب ولت نمیکنم اخرشم ی بوس فرستاد

یهو برگشتم دیدم مادرشوهرم داره میخنده

من عین سکته ایا فقط نگاش میکردم😂

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
من صدایی نازک دارم و آروم حرف میزنم ! سر عقدم .خانواده شوهر با حاج آقا آشنا بودن و کلا میگفتن میخند ...

😂😂😂

کلا بعد عروسی هم هیچ خاطره جالبی با همسرت یا خانواده هاتون نداری؟  انقد عجله ای بود کارتون چرا ...

خونوادها عجله عروسی داشتن..

فقط دوران نامزدی رفته بودیم بیرون لب دریا ی ارتفاع ۴متری از سنگای خیلی بزرگ بود رفتیم پایین اونجا تو بغل هم بودیم یهو شوهرم روبرو ک نگاه کرد دید یکی از اون بالا داره نگامون میکنه شوهرم گفت داری فیلم میبینی با ی لحن خیلی تند من خیییلییی ترسیدم انقد نگاه مرده عجیب و موزی بود فکرکردم پلیس با لباس شخصیه سریع اومدم بالا دیدم بله ماشین گشت هم اومده شوهرم هی میگفت عادی باش من میگفتم به بابا چی بگم بابارو چیکارش کنم و باسرعت راه میرفتم و از شوهرم دور میشدم انقد رفتم تا از ماشین گشت دور شدم بعد دیدم هیچ خبری نیست نگو اون مرده مریض بوده و فقط نگاه میکرد و اون گشت هم بخاطر ی اکیپ دیگه اومده بود اونجا اصلا اون پایین مارو ندیده بود😐😐😐خیلی رعب آور بود

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
ی بار رفته بودم خونه پدرشوهرم اینا بعد شوهرم دید کسی حواسش نیس با لب خونی داشت میگفت امشب ولت نمیک ...

قیافه مادرشوهرتو با لبخندی که گفتی به حالت واضح دیدم😂😂😂😂😂😂

یکی دیگم ک واسه چند وقت پیشه

من بعضی اوقات به شوخی یهو اونجای شوشو رو میگیرم  در میرم

رفته بودم خونه مامانم

داشتم باهاش شوخی میکردم حواسم نبود یهو گرفتم 

خداااررروووشکر روبروی هم بودیم  کسی زیاد متوجه نشد شایدم شدن به روی خودشون نیاوردن😂😂😂

من صدایی نازک دارم و آروم حرف میزنم ! سر عقدم .خانواده شوهر با حاج آقا آشنا بودن و کلا میگفتن میخند ...

فک کنم در اصل اومده بودن دیدن حاج اقا😁😁😁

خونوادها عجله عروسی داشتن.. فقط دوران نامزدی رفته بودیم بیرون لب دریا ی ارتفاع ۴متری از سنگای خیلی ...

واییی😂😂😂😂😂