تو عقد یا با شوهرتون کلا معمولا اینجور خاطره هارو که میخونم خیلی بازه و خنده دارن خودم مجردم مگرنه قطعا هزار تا چیز برای گفتن داشتم(یک عدد ادم دستو پا چلفتی🙄)
این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سر عقدم .خانواده شوهر با حاج آقا آشنا بودن و کلا میگفتن میخندیدن .آقاهه از من پرسید وکیلم و بعد یه چی شد همشون شروع به خنده و حرف تو حرف حالا من با صدای آروم اونوسط گفتم بسم الله الرحمن الرحیم با اجازه .... دیدم هیچکی نشنید اصن یادشون رفته بود برا چی اومدن 😉😉😀😀😀😁😁
کلا بعد عروسی هم هیچ خاطره جالبی با همسرت یا خانواده هاتون نداری؟ انقد عجله ای بود کارتون چرا ...
خونوادها عجله عروسی داشتن..
فقط دوران نامزدی رفته بودیم بیرون لب دریا ی ارتفاع ۴متری از سنگای خیلی بزرگ بود رفتیم پایین اونجا تو بغل هم بودیم یهو شوهرم روبرو ک نگاه کرد دید یکی از اون بالا داره نگامون میکنه شوهرم گفت داری فیلم میبینی با ی لحن خیلی تند من خیییلییی ترسیدم انقد نگاه مرده عجیب و موزی بود فکرکردم پلیس با لباس شخصیه سریع اومدم بالا دیدم بله ماشین گشت هم اومده شوهرم هی میگفت عادی باش من میگفتم به بابا چی بگم بابارو چیکارش کنم و باسرعت راه میرفتم و از شوهرم دور میشدم انقد رفتم تا از ماشین گشت دور شدم بعد دیدم هیچ خبری نیست نگو اون مرده مریض بوده و فقط نگاه میکرد و اون گشت هم بخاطر ی اکیپ دیگه اومده بود اونجا اصلا اون پایین مارو ندیده بود😐😐😐خیلی رعب آور بود
دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت