2777
2789

مثلا یکی تو کامنتا به یکی دیگه میگه اسکول

خب توهین کرده دیگه

بعد ما تذکر بدیم و فلان ... ایا حق اینو داریم بنظرتون؟!

مثلا خیلی از ما شعورمون اجازه نمیده حتی به کسیکه باهاش مخالفیم فحش بدیم..میایم انتقادش میکنم.... ولی بعضیا به‌ جای انتقاد میان توهین میکنن

نظرتونو بگید؟؟

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

امر به معروف و نهی از منکر از واجبات اسلامه(جز تکالیفه)

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من ترجیح میدم تا حد امکان تذکر بدم.

بعضیا هم معنی انتقاد رو درست نمیفهمن باید براشون توضیح داد 

ولی حقیقت اینه که آدم بیشعور با تذکر به راه راست هدایت نمیشه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عزیزم بنظرم اینی ک انقد ساده فحش میده به تو هم یچی میگه

مسئولیت تو حفظ شعورته حتا در برابر این افراد 

من نزدیک ادم بد دهن نمیشم شخصا

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

بله

وقتی میبینی به ناحق به کشی اهانت شده، باید دفاع کنی

میگن وقتی کسی گناهی انجام میده ، ما سکوت کنیم هم تو گناه و خطاش شریک هستیم

هم باعث شدیم اون جری تر بشه، چون میبینه کسی هیچ جا بهش اعتراضی نکرده

ولی در ادامه اش نباید باهاشون دهن به دهن شد

تذکر داد و رد شد

به من چه..به نو چه

عزیزم این زندگی خصوصی طرف نیست که بگیم به ما ربط نداره

این مربوط به اجتماع و فرهنگ ماست که حقیقتا همه در مقابلش مسئولیم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من با آدم بی ادب هم کلام نمی شم

ولی راسیاتش خودم این چند وقته از الفاظ نسبتا زشتی برا کسایی که کرونا رو جدی نمی گیرن یا اونایی که با وجود زندگی داغون بچه دار می شن به کار می برم

احساس می کنم چون خیلی بی فرهنگن با زبون خوش تفهیم نمی شن

ولی بعدش دیگه ریپلای هاشون رو نمی خونم

چون می دونم بی ادبن😐