2777
2789
عنوان

سکه مهر

127 بازدید | 21 پست

بچه ها بنظرتون 70 سکه واسه داداشم کمه؟ اخه طرفش گفتن بااااید سه رقمی باشه ولی داداشم میگه منو بخاد راه میاد 2ساله دوستنا .دختره خیلی گریه میکنه واسش کادو میخره دوسش داره ولی میگه زیر 100 رو قبول نمیکنم.باباشم نمیداره میگه مفته ماخوسبختیتو میخایم.

بنظرتون راه بیایم یا بهم بزنیم.اونا راه نمیان

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این وضعیت نه کوتاه نیاین 

نظر منم همینه واقعا اجرا بذارن دستی دستی بدبخت میشه این .ماهمرو راه میایم ولی سر 30 تا کوتاهم نمیان دختره هم میگه نه.واقعا اگر بخاد خب قبول میکرد دیکه مگه ته

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

عزيزم ب نظره من 100 تا هم کمه حداقل 800 ب بالا خداییش بعضی مردها ب خاطره مهر کم همه کاری میکنند البته که مهر زیاد خوشبختی نمیاره ولی خب ی پشتوانه است واسه دختر مهریه خودم 814 ولی خب ما چون فامیل بودیم راه اومدیم ولی مهریه زنداداشم 2000 تا سکه است

عزیزم منطقی فکر کن ببین خودت باشی چندتا سکه مهر میخاین؟ برای عروستون هم همون رو مهر کنید

من 50 تارو هم قبول میکردم چون هر یکیش الان 15 تومنه فعلا

استارتر ب حرفا این کاربرا گوش ندین اینا همونا هستن ک دوروز دیگ اگر تاپیک بزنی زنداداشم مهر میحاد میگن‌حقشه خب نداشتین از اول انقد قبول نمیکردین 

ب وضعیت جامعه ب امار طلاق ب گرونی ب همه اینا نگا کنین اختلاف خاسته ی اونا با شما جدود ۴۰۰ ۵۰۰ میلیون میشه الکی ک نیس

حیوان مورد علاقم: اکسم

استارتر ب حرفا این کاربرا گوش ندین اینا همونا هستن ک دوروز دیگ اگر تاپیک بزنی زنداداشم مهر میحاد میگ ...

اره واقعا درسته