2777
2789
عنوان

به نظرتون من دو قطبی هستم؟؟؟؟

367 بازدید | 51 پست

یه وقتایی احساس ناامیدی زیادی میکنم حالم بد میشه برای اتفاقی که هنوز معلوم نیست بیوفته یا نه همش استرس دارم ناراحتم یه وقتایی حالم خوبه پامیشم به خونه زندگیم میرسم ولی اکثر وقتا دچار استرس و ناامیدی و منفی گرایی هستم حس میکنم موقع عصبانیت کسی منو جدی نمیگیره ضعف ازخودم نشون میدم جدیدا دارم فکر میکنم برم پیش یه روانپزشک ولی دوست ندارم دارو اعصاب مصرف کنم به نظرتون من چمه؟

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی اسم دو قطبی رو خودت نذار 

اگه میخوای پیگیری کنی اول از همه برو پیش مشاور 

اگه واقعا مشکل داشته باشی روانشناس بهت روانپزشک معرفی میکنه

بعدشم به نظر من شما بدنت ضعیفه 

وقتی بدن ضعیفه آدم بیشتر احساس بد و گم داره 

بازم میگم اول مشاور 

الکی پیش روانپزشک نرو 

دوقطبی خیلی انواع مختلفی داره و خیلی گسترده‌ست میتونی از تستای معتبر استفاده کنی یا بری پیش متخصص اعصاب و روان 

اکثر ادما تو یکی از طیف های دوقطبی هستن ولی خیلی خفیف اگ ذهنتو درگیر کرده اینجا دنبال جواب نگرد ممکنه نظر بعضیا اذیتت کنه یا ب اشتباه ی چیزیو بهت تحمیل کنه

بودیم ما یه دونه روح تو دو تا کالبد دیدیم همو مطمئنم اون روز خدا هم شاد شد♥️

اختلال دو قطبی اینجوری نیست منتها بعضی از افراد که اعتیاد پیدا میکنن به دکتر دوغی های اینترنتی باعث میشه با یه سردرد فک کنن تومور دارن و ...... این حالت طبیعیه انسانه ناراحتی . خوشحالی اما اگر توی یکی از دوحالت ناگهان به حالت بعدی تبدیل شد یهنی وسط یه یه گریه یهو یه خنده از ته دل یا وسط یه خنده یهو گریه این دوقطبیه

به هیچ وجه اینجور نمیشه قضاوت کرد

من مادرم روانشناس هستند و همسرشون روانپزشک، با اینکه سابقه کاری خیلی زیادی دارن ولی بازم ممکنه تشخیص قطعی مشکل یه بیماری براشون مدت طولانی مثل چند سال زمان ببره

الکی که نیست

لطفا صرفا با چند تا حرف و نشانه اینترنت برای خودتون تشخیص ندید

اگه حالت واقعا خوب نیست برو پیش یه روانشناس بالینی بعد اگه نیاز به دارو درمانی داشته باشی ارجاعت میده پیش یه متخصص اعصاب و روان

لا اقة لنا.