2777
2789

استفاده رو زانه ام ویولت  میزنم خیلی خوبه پوشانندگیش خوبه رنگشم خوبه   شماره ۱ میزنم   کک و مک هم دارم میپوشونه

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیبوردت خرابه😂

من پادری وگلدوزی میفروشم                    اگه خواستی درخواست دوستی بده توضیح بدم. گلدوزی هم میفروشم.                               اینکه من پادری میفروشم نشان دهنده اینه که من میخوام مستقل باشم👑😍     اگه باهام مخالفی لطفا ریپ نکن چون انگونه ادب خودت فاش میشود.               اقایون درخواست دوستی ندن تو تاپیکام نیان😑من لایک ندوست ریپ دوست😍کاربری قدیمم ترکیدن این کاربری برای دونفره 
na chera, kybord farsi nadaram az lap tab estefade mikonam

yes😄

من پادری وگلدوزی میفروشم                    اگه خواستی درخواست دوستی بده توضیح بدم. گلدوزی هم میفروشم.                               اینکه من پادری میفروشم نشان دهنده اینه که من میخوام مستقل باشم👑😍     اگه باهام مخالفی لطفا ریپ نکن چون انگونه ادب خودت فاش میشود.               اقایون درخواست دوستی ندن تو تاپیکام نیان😑من لایک ندوست ریپ دوست😍کاربری قدیمم ترکیدن این کاربری برای دونفره