2777
2789
عنوان

هر زنی با شوهرتون دوکلمه حرف زد بهش نظر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 123 پست

ادم نباید کاری کنه که در معرض اتهام و سوظن دیگران قرار بگیره 

دیگران از نیات ما خبر ندارن اعمال ما رو میبینن پس نمیشه انتظار داشته باشیم نیتمون رو بخونن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

وای چه حرف بدی زده

بعضیا اینطورین کاریش نمیشه کرد

زنداداش منم یه جور دیگه واسم حرف درآورد ...با داداشم سر به موضوع که بین خودمون بود خندیدیم بدش اومد از اون موقع داداشم ازم دوری میکنه

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره خدا خیرت بده،مخصوصا اینجا

طرف با برادرزادش حرف میزنه  ،به بچه هم گیر میدن،اینا چجور ادمایی هستن که اینقد ضعیفن وبع همه چی نگاه جنسیتی دارن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

😂😂😂

#میدونم_ضجه_درسته_اشتباه_نوشتم_خیر_سرم_تا_خنده_دار_باشه😑💔  #هرسوالی_راجب_رشته_م_داشتید_در_خدمتم    #من همون ممدصغرام که 8 بار ترکیدم بعد با اسم عفت اومدم ملتم گیر داده بودن که تو پروفایل ممدو برداشتی😐الان با دوتاش اومدم تا ابهاماتو رفع کنم😑💔 12تا موز خوردم 14 تا خوشه انگور دو کیلو تخمه و پسته و یه کارتون سیب خوردم فقط یه خیار موند نخوردم مامان بزرگم خیلی جدی میگه راستشو بگو مامانت گفته اینجا چیزی نخوری😐💔 یبارم نمره کم آورده بودم معلم گفت خجالت نمی‌کشی چرا درس نمیخونی گفتم من نباید خجالت بکشم اونی که ازش تقلب کردم باید خجالت بکشهیه هفته از مدرسه اخراجم کردن😌💔 الان تو یه سنینی دخترا با دوست پسرشون میرن مسافرت که من یادمه بابام رضایت ناممو امضا نمی کرد برم اردو😒✋

درسته بعضی از خانم ها اجتماعی تر هستن بیشتر توی گفت و گوها شرکت میکنن و این باعث فکر اشتباه در موردشون از طرف بعضی از خانم های متاهل میشه

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

یه سر به دادگاه های خانواده بزنید همه چیز از همین صحبتای کوچیک که فکرشو نمیکنه ادم شروع میشه

دیگه نزدیک تر از زلیخا نبود که برای یوسف مادری کرده بود

چرا انقدر به خودمون وطمئنیم؟درحالی که از یه لحظه بعدمون خبر نداریم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
دقیقا چون گناهی نداره نخواستم آتیش با این حرفا بیفته تو زندگیشون ذهن خراب درست نمیشه به سادگی 

خیلی وجدان داری گل من ولی اون زن باید طرز فکرشو درست کنه مطمئنم الان برادر شوهرت شما رو خواهری میبینه که از دستش داده اگه میشه باهاش مثل گذشته که نه ولی حداقل در حد سلام و علیک حرف بزن

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
شوخی دستی هم داشتین؟؟

این چه حرفیه 

دارم میگم جلوش حجاب داشتم حتی تو مجردیش 

به اسم کوچیک همو صدا میزدیم و تو خطابش میکردم در همین حد مثل بقیه خانواده همسرم

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته