2777
2789
عنوان

هر زنی با شوهرتون دوکلمه حرف زد بهش نظر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 123 پست
😐😐🤣🤣🤣🤣ترسیدم

😂😂😂😂

#میدونم_ضجه_درسته_اشتباه_نوشتم_خیر_سرم_تا_خنده_دار_باشه😑💔  #هرسوالی_راجب_رشته_م_داشتید_در_خدمتم    #من همون ممدصغرام که 8 بار ترکیدم بعد با اسم عفت اومدم ملتم گیر داده بودن که تو پروفایل ممدو برداشتی😐الان با دوتاش اومدم تا ابهاماتو رفع کنم😑💔 12تا موز خوردم 14 تا خوشه انگور دو کیلو تخمه و پسته و یه کارتون سیب خوردم فقط یه خیار موند نخوردم مامان بزرگم خیلی جدی میگه راستشو بگو مامانت گفته اینجا چیزی نخوری😐💔 یبارم نمره کم آورده بودم معلم گفت خجالت نمی‌کشی چرا درس نمیخونی گفتم من نباید خجالت بکشم اونی که ازش تقلب کردم باید خجالت بکشهیه هفته از مدرسه اخراجم کردن😌💔 الان تو یه سنینی دخترا با دوست پسرشون میرن مسافرت که من یادمه بابام رضایت ناممو امضا نمی کرد برم اردو😒✋
وای اره خدا خیرت بده،مخصوصا اینجا طرف با برادرزادش حرف میزنه  ،به بچه هم گیر میدن،اینا چجور اد ...

منم خداروشکر تاحالا تو اطرافم موردی ک اسی میگه رو ندیدم همه با هم راحتیم 

فقط تو نی نی سایت دیدم

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سر به دادگاه های خانواده بزنید همه چیز از همین صحبتای کوچیک که فکرشو نمیکنه ادم شروع میشه دیگه ن ...

یعنی به خودمون مطمئن نباشیم که با برادر شوهرمون نمیریزیم روهم؟ 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

چند سال پيش يه جايى بودم راه رو گم كرده بودم از يه اقاهه پرسيدم خانومى كه كنارش بود مثل اين بدبختا دست اقا هه رو گرفته بود مى كشيد كه يعنى بريم حالا من كلا دختر جدى ايم چهرمم جديه واقعا افسوس خوردم بحالش

منم خداروشکر تاحالا تو اطرافم موردی ک اسی میگه رو ندیدم همه با هم راحتیم  فقط تو نی نی سایت دی ...

بابا اره ،مگه عهد بوقه که به همه نگاه جنسیتی داشته باشیم ،ماها ادمیم میتونیم خودمونو  کنترل کنیم ،(بحث هرزه ها واقعا جداست)

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
یه سر به دادگاه های خانواده بزنید همه چیز از همین صحبتای کوچیک که فکرشو نمیکنه ادم شروع میشه دیگه ن ...

عزیزم ما توی یه جامعه زندگی میکنیم مرد و زن کنار هم اگه حرمتا حفظ بشه چرا نباید حرف زد والا من تو خانواده فرهنگی بزرگ شدم تو همه مباحث هم زنا هم مردا شرکت میکردن هیچوقتم این حرفا نبود

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
یعنی به خودمون مطمئن نباشیم که با برادر شوهرمون نمیریزیم روهم؟ 

زلیخا روزی که یوسف رو بهش دادن فکرشم نمیکرد به اون روز بیوفته...

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

وای من عادت دارم کلا مثلا اسم پسر عموهامو میگم مثلا خیلی رک فرزاد بهزاد میگم کلا بخدا قصد و منظوری ندارما ولی مردارو با اسم خودشون صدا میزنم دیگه نمیگم اقا فرزاد یعد دوستم نامزد کرده بود گفتم ارسلان (نامزدش)هم میاد فلان جا دیدم جبهه گرفت آقااااا ارسلان 🤕خیلی از چشم اوفتاد اون لحظه☹ واقعا ... و دلم شکست

اگه مثل جاری من باشی  هرجا میریم پیش شوهرمن تکون نمیخورد با هم شوخی میکردن در حد کتک زدن و فوتب ...

شوهرش مشکلی نداشت؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
اگه مثل جاری من باشی  هرجا میریم پیش شوهرمن تکون نمیخورد با هم شوخی میکردن در حد کتک زدن و فوتب ...

خوب این حرکات مشخصه حد و حدود عرف و اخلاقیاتو هرکسی درک میکنه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

خدا لعنت کنه جاریای احمقو که از روی حسودی باعث دعوا و اختلاف میشن 

واسه منم برداشوهرم گوه اضافه خورد وقتی زن گرفت قبلش چیزی نمیگفت همه حرفاش حرفای زنش بود 

منم الان بردارشوهرمو محل نمیکنم حتی سلامم نمیدم

جاریمم در حد سلام و خداحافظ

برن گمش بخدا

عقدیای احمق 

من از جاریم قیافتن خیلی سرتم و اخلاقن خیلی خونگرمترم از سر حسادتش زیر گوش بردارشوهرم چرت پرت گفتخ بود بردارشوهرم با شوهرم سر کار افتادن دعوا بعد منو کشید بود وسط منم افتادم باهاش بحث 

ولی خوب جوابشو دادم بهش گفتم بی غیرت آی کیف نکردم

منکه هنوز بعد ۳ سال دلم صاف نشد اصلن بیاد جای من میرم تو اتاق فقط دوبار مجبوری دیدمش اونم محل  بهش نکردم

سپردمشون به خدا تاوانشم پس دادن

تا زندمم باهاشون رفت و امد نخاهم کرد شوهرمم مشکلی نداره چون خیلی از داداشش دلش پره 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
چند سال پيش يه جايى بودم راه رو گم كرده بودم از يه اقاهه پرسيدم خانومى كه كنارش بود مثل اين بدبختا د ...

اره منم دلم میسوزه که چقد از نطر خودشون پایینن که هرکسی جاشونو میتونه بگیره

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

وای منم همین مشکلو دارم تو جمع فرقی نداره مرد یا زن هرکس که فکر کنم خاکی و خودمونی فوری باهاش گرم میشم ولی بعدها واسم مشکل پیش میاد سو برداشت میشه

کاش همه بدونن هرکس به شما میخنده عاشقتون نیس

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!