2777
2789
عنوان

هر زنی با شوهرتون دوکلمه حرف زد بهش نظر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 123 پست
به خدا از اون روز که این حرفو شنیدم عین دییییووپنه ه داشتم فک میکردم  تا ببینم چیکار مردم که ا ...

خوب کردی احتمالا زیادی سر بودن تو اذیتش میکنه اینا ضعف اعتماد به نفسه عزیزم

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این ک پشت سرشما حرف زده بدترین کار ممکن بوده...اصلا بحثش جداس ولی بهتره ک جنس مخالف با مرد متاهل ...

عزیزم میگم نزدیک دوسال تقریبا هر روز خونمون بود نثل برادرم بود خودم برا عروسیش همه تلاشمو کردم که جاریم غصه ای نخوره بعدش اونموقع یهو تبدیل باید میشدم به یه آدم دیگه؟ 

هر چیزی روش درست خودش رو میخواد ، من نمیگم اصلا حرف نزنن ، ولی دیدم بعضیا واقعا قصدی ندارن ولی رفتار ...

آدم توی حساس بودنش باید چارچوب رفتار صحیحه خاصه اون خانواده رو بشناسه

و به همین دلیل گذشته مهمه

من نوعی وقتی وارد خانواده ی همسرم شدم نمیکشه ازشون توقع داشته باشم مطابق اصول من رفتار کنن

حالا چون تو خانواده ی من دخترا با مردایه جوون حرف نمیزنن پس الان که دختر خاله ی شوهرم باهاش بگو بخند داره پس این رفتار درست نیست!!!!

نه خیر

شاید توی اصول اون خانواده و سبک روابطشون خیلیم عادی باشه

آدم نرمال حداقل یک سال بر میکنه تا شناخت پیدا کمه از اون خانواده و اون آدما، بعد حساسیتی اگه لازم باشه اعمال میکنه

ما هرکی که ازدواج میکنه میاد به ززززووور شکل روابط قبلیو تغییر میده

نتیجه سم میشه این رابطه های پر از نفرت

حجازی از جاری بدش میاد

مادرشوهر از جفشون

و هزار جور نفرت دیگه

این کاملا اشتباه و ناهنجاره

که ما با تکیه به اصول شخصیمون همجار انگارانه میبینیمش

در واقع ناهنجآری ایه که عادی شده

آدم توی حساس بودنش باید چارچوب رفتار صحیحه خاصه اون خانواده رو بشناسه و به همین دلیل گذشته مهمه من ...

اینو قاب کنیم بزنیم به نی نی سایت نصف تاپیکا مشکلشون حل میشه

آدم توی حساس بودنش باید چارچوب رفتار صحیحه خاصه اون خانواده رو بشناسه و به همین دلیل گذشته مهمه من ...

عزیزم من توی پست هام گفتم از حد خارج شدن 

و نظر کلیمو گفتم ، احساس میکنم بد برداشت کردید

یک خط بیارید که من گفته باشم نباید رابطه داشت ؟!؟

من به طور کاملا کلی نظرمو گفتم 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
این دیگه دردناکه خدایی

بله خیلی سخته ، البته ناگفته نمونه که همسرش هم نه که بد باشه اما کمی زبونش بده ، یعنی چیزی تو دلش نیستا ولی خب شاید همین باعث شده ، ولی در کل زیاد رفت و آمد نداریم خیلی سخته همش باید مواظب باشم🤕

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

من قبل از ازدواجم خيليي به اين مساله معتقد بودم و به نظرم وفتار خيلي زشت و بي فرهنگي ميومد ، ولي متاسفانه از وقتي خودم ازدواج كردم رو رفتار خانمهاي همسايه و همكار خيلي حساس شدم، البته  واقعا آدم مشكل دار هم زياد شده.   

بله خیلی سخته ، البته ناگفته نمونه که همسرش هم نه که بد باشه اما کمی زبونش بده ، یعنی چیزی تو دلش نی ...

خود این آدما بیشتر از همه زجر میکشن

متاسفانه ازدواجها الان دو دسته شدن يا با دوستي كه به نظرم تو ايران خيلي مدل بديه وقتي نه ميتوني باهاش زير يه سقف بري نه خونوادشو بشناسي ، صرفا يه ارضا كننده حس جنسيه ، يا به صورت سنتي كه بدترين نوع ازدواجه، كسايي كه عشق. رر كنار مي ذارن تا با كسيكه خانوادشون تاييد كرده ازدواج كنن