2777
2789
من میخوام این ماه اقدام کنم برا بچه دوم ، والا نمیدونم چه کنم سنم هم بالاست ... کرونا هم میگن تا چند ...

اقدام کن

بهداشت فردیتو که دعایت کنی هیچ اتفاقی نمیوفته، فکرتو هم الکی مسموم چیزی نکن

اثلا کرونا از مادر به جنین منتقل نمیشه ... چندین بار تی وی نشون داد زن باردار بود کرونا داشته بچه سا ...

کی اینو گفته ؟ خیلی ازمادرا  بچه هامون و بدنیا آوردن نوزاد ازمادرش کرونا گرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سنم بالاست و یه بچه نوجوان دارم و قصد اقدام دارم ولی حقیقتا اصلا و ابدا در این شرایط عاقلانه و م ...

این که عاقلانه و منطقی هست رو باید هر شخصی باتوجه به زندگی و شرایط خودش ببینه

برای یکی باتوجه ب شرایطش عاقلانه و منطقی هست برای یکی هم نه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
هرکس طبق موقعیت و شرایط زندگیش تصمیم میگیره که کی زمان بچه دار شدنش هست، ربطی به این نداره که شجاعه ...

آره خوب، اینم حرف حسابه، لااقل شما یه حساب و کتابی کردی برای بچه دار شدنت.

اما بعضی از دوستان جوری رفتار میکنند که انگار هیییییچ اتفاقی نیوفتاده و با وجود کرونا و شرایط آشفته ای داریم، باید مثل قبل با تمام قوا به زاد و ولد بپردازیم

کی اینو گفته ؟ خیلی ازمادرا  بچه هامون و بدنیا آوردن نوزاد ازمادرش کرونا گرفته

باشه عزیزم شما حامله نشو ولی ب بقیه باردارام استرس وارد نکن الان چیکار میشه کرد سقطش کنیم؟

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
منم سنم بالاست و یه بچه نوجوان دارم و قصد اقدام دارم ولی حقیقتا اصلا و ابدا در این شرایط عاقلانه و م ...

ولی اگه بعد پشیمون بشیم ؟ اگه هرگز مبتلا نشیم یا اگه شدیم چیزیشون نشه؟ اگه بعدها بفهمیم واقعا کرونا روی باردارا تاثیر نداشته ؟؟؟ ما سن بالاها خیلی مفت باختیم

کی اینو گفته ؟ خیلی ازمادرا  بچه هامون و بدنیا آوردن نوزاد ازمادرش کرونا گرفته

چون بعد زایمان سی تی باید بدی ازمایش بعد بچه رو میدن به مادر کرونایی مادر که کردنا داره زایمان میکنه که نمیان بچه رو بدن دستش کرونا بگیره حدیرم قبل زایمان ازمایش کردنا باید داد خالا بیمارستانم نگیره خودت به دکترت بگو برادقبل بعد زایمان بنویسه برات

حتی یه سرماخوردگی هم احتمال تأثیرگذاری روی جنین و داره مخصوصا در سه ماه اول بارداری ..مسلما ویروس خف ...

رعایت کن. به خودت سخت بگیر 9 ماه و

بشین تو خونت و رفت و آمدت و حتی باحانوادت صفر کن. میبینی میشه

سخته اما میشه 

خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞
آخه حتی واکسنش هم بیاد اگه توی بارداری باشیم نمیشه بزنیم چون واکسن ضعیف شده ی ویروس هست و برای جنین ...

دلت خوشه عزیزم

یه واکسن آنفولانزای ساده به مردم عادی نمیدن کلی دیابتی و پیر ک هرسال میزدن امسال پیدا نکردن

واکسن کرونا بیادم واسه من و شما نیست واسه کله گنده هاس

همین چند روز پیش اخبار گفت یه خبر مهم زنان باررار کمتر به کرونا مبتلا میشن بخاطر تغییرات هورمونی از ...

اخبار صدا و سیما ؟؟؟ 😄 بابا اینا بخاطر سیاست افزایش جمعیت هزار تا دروغ بهم میبافن که فقط ملت بچه بیارن

من میخواستم برا دومی اقدام کنم دکترم منصرفم کرد

چرا؟؟

پسرم دنیامه  هیچ کس بیشتر از الله دوستت ندارد.هیچ کس تورو بیشتر از الله نمیشناسد.هیچ کس بیشتر از الله به نفع شما نیست.هیچ کس بیشتر از الله درکت نمیکند.بیاد داشته باش که دوستت دارد.مهم نیست کجا بوده ای.مهم نیست چکار کرده ای.مهم نیست چقدر دورافتاده ای و گناه کرده ای.بخشش بینهایت اومنتظر تو است.
خيليا منم برام سواله واقعا حالا اوني كه دنبال دكتر دوا بوده هيچ ولي اونا كه بچه دومشونه عجيبه واقعا ...

اومدی کرونا تموم شد یه کوفت دیگه اومد جنگ شد اسمون به زمین رسید ....

بچمون تنهاا بمونه تا ابد!!!

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

آخه مامان و بابام یا شوهرم که می‌ره سرکار و‌میاد یهو ناقل باشن 

منو بگو🤣

كادردرمانم و مركز كرونا كار ميكنم😅( ي مدتم اي سيو كروناييا بودم)

با ماه اول اقدام الان ٥ماهمه😁

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩