2777
2789

چند شبه یه عده میان و از دین و حجاب و اینجور چیزا حرف میزنن .اینجا کرسی آزاد اندیشی نیست.

نینی سایته.جای مادرا و خانمهای باردار یا مامانای آینده .

خیلی خواستی خلاف سنگین کنی میتونی از مادر شوهر و جاریتم بگی

دیگه واسه ما این ادابازیا رو درنیار که حس میکنم به شعور هممون توهین شده .مگه ماها خودمون عقل نداریم که تو واسمون تعیین کنی چی خوبه چی بد.برو کشکتو بساب.

من چادری و معتقدم و میدونم خود خدا فرموده اگر در اصول دین بدون تحقیق پیروی کنین حرامه.

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

خدا شفاش بده قرصاشو اشتباهی خورده بود بنده خدا

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره والا

من همون کاربر الللل سابقم 😁😆😘 یــڪی با مشروب تو فکرخداست یـڪی تو مسجد بفکر زناست یـڪی قمه ب دست تـــو فکر غیرته یـڪی تسبیح ب دست تو فکر شھوته یـڪی ریششو با تیغ زده یـڪی با ریش مردمو تیغ زده جهنمے ک آدماش مـست باشن از دنیایے ک آدماش پست باشن خیلے بهترع...!
خدا شفاش بده قرصاشو اشتباهی خورده بود بنده خدا

دیشب یه اقایی نظر سنجی حجاب گذاشته بود پررو

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

یه عده چهره دین رو میخوان بد کنن. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

واقعا .عوضی درمورد امام علی چه زشت صحبت کرد

چی شده؟

دو شب نبودما😕

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
باز چی شده؟ چی گفتن؟

هی میان تاپیک میزنن مذهبیا و غیر مذهبیا رو به جون هم میندازن بعدم میخندن

لااکراه‌‌فی‌الدین،هیچ اجباری در دین نیست،به هیچ احدی هم ربطی نداره من پوششم چطوره،کو این تفرقه انداز تا من حالشو بگیرم،البته اینا همونان که تو خیابون میبینن یه دختر یکم روسریس عقبه یا چپ چپ نگاش میکنن یا میان جلوس هرچی از دهنشون در میاد میکن و میرن

روانشناس مملکت😍

اصلا از اول بجای منطق با چوب دین رو تو سر همه کردن که جوونا از دین زده شدن.اسلام منطقی ترین دینه که کسی دنبال اش باشه خودش رعایت میکنه .تو خیلی ادمی بجای تفرقه بیا و از فلسفه هرچیز بگو