2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم مورد به عنوان خواستگار مناسب تره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرسیدن نداره  قطعا مورد دومی بهتره.  اولی کاملا مشخصه بشدت خسیس و مال جمع کنه و از اوناس ...

آره درسته آدم خسیس باهاش نمیشه کنار اومد حتی وقتی در مورد حقوق و اموالش گفت بعد برگشت به شوخی گفت فکر نکنی داره شوهر پولدار گیرت میاد

وای معلومه ۲😶

اولی قشنگ معلومه از الان اینجوریه پس فردا تو زندگی قراره بگه حالا امروز شام نخوریم فلان چیزو نخر بذار من فلان جا سرمایه گذاری کنم  ااایییی بدم میاد ازین جملهههه

اخرم همه رو تو این سرمایه گذاریا به چوخ میده

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
وای معلومه ۲😶 اولی قشنگ معلومه از الان اینجوریه پس فردا تو زندگی قراره بگه حالا امروز شام نخوریم ف ...

آره منم واقعا از آدمی که اینقد روحیه جمع کردن مال دنیا داره خوشم نمیاد. خوبه آدم زندگی ای داشته باشه که آرامش داشته باشه نه اینکه بعد از دواج همش حرص بخوره چرا استخدام نشدم و مدام سرکوفت بزنه

آره منم واقعا از آدمی که اینقد روحیه جمع کردن مال دنیا داره خوشم نمیاد. خوبه آدم زندگی ای داشته باشه ...

آره واقعا شوهری ک پول پارو کنه ولی نخواد قد یکم طلا برا زنش ک هنوز تو مرحله خواستگاریه و معمولا اینجا اقایون بیشتر میگن هر چی دوس داری بخر و فلان این وقتی اینجوری از الان تعیین تکلیف میکنه باید ببوسی بذاریش کنار راحت

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
آره واقعا شوهری ک پول پارو کنه ولی نخواد قد یکم طلا برا زنش ک هنوز تو مرحله خواستگاریه و معمولا اینج ...

آره واقعا تازه عزیزم وقتی از اموالش و حقوقش صحبت کرد به شوخی و با کمال پررویی برگشت گفت حالا فکر نکنی داره شوهر پولدار گیرت میاد

آره واقعا تازه عزیزم وقتی از اموالش و حقوقش صحبت کرد به شوخی و با کمال پررویی برگشت گفت حالا فکر نکن ...

😐😐واقعا به این بشر فکر میکنی بعد اون حرفش!! همونجا باید شوتش میکردی بیرون پسره...😑

😐😐واقعا به این بشر فکر میکنی بعد اون حرفش!! همونحا باید شوتش میمردی بیرون پسره...😑

چون خونوادم اصرار داشتن بخاطر اینکه آشنا هست گفتم تاپیک بزنم نظر بقیه رو هم بپرسم  وگرنه بخدا وسط جلسه میخواستم پاشم