2777
2789
یا خود خدا😰😰😰😰😰😰😰👻👻👻👻👽👽👽👽

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسال . سایه سیاه پشت پنجره و سر صدا خواب بودم صدام میکردن ، تو خواب ی باز پنج شیش تا دورم میچرخیدن ...

عزیزم شبا قبل خاب قرآن بخون حتما حتی یک صفحه قرآنو بذار بالاسرت

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
یکسال . سایه سیاه پشت پنجره و سر صدا خواب بودم صدام میکردن ، تو خواب ی باز پنج شیش تا دورم میچرخیدن ...

جن موقع خواب و بیداری خودش رو نشون میده

بین عشق و نفرت ی خط باریک وجود داره ....

عزیزم خداوند بین دنیای ما و اجنه پرده ای قرار داده ک اونا نمی تونن از حد خودشون بگذرن و بیان پیش ما ؛ فقط انسان هایی ک ب حد بالایی از عرفان می رسند میتونن همزادشون رو ک از جنس جنه رو ببینن ؛ الکی. نیس ک ؛ باید ب حد بالایی از عرفان رسیده باشی ؛ البته برا کسی ک بخواد همزادشو ببینه ی شرایطی هس ک از گفتنش معذورم ؛ اگ اون شرایطو کسی انجام بده ؛ میتونه همزادشو ک جن مومن هس رو ببینه ؛ جدای از این موضوع ؛ در احضار جن ؛ فقط جن های کافر احضار میشن ن مومن؛ این بررسی کامل تاپیکت بود ؛ راه دیگ ای نداره 

وای زین عمر ک با میگذرد ؛ میگذرد:)
باشه عزیزم مرسی 

خواهش میکنم ولی ببین اون این حرفو زده ک تو واسه دفع جن از خودش دعا بگیری معلومه دروغ میگن واسه جذب مشتری 

دیه سراغشون نرو کسایی ک به دعانویس مراجعه میکنن کافر ب تمام کتب الهی میشن این حرف پیامبره عزیزم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5252504/فال-و-دعانویسی-راهی-به-شیطان-گرایی

🍃مرگ بر شاه با اون قیافه میمونش    
عزیزم خداوند بین دنیای ما و اجنه پرده ای قرار داده ک اونا نمی تونن از حد خودشون بگذرن و بیان پیش ما ...

من تو خواب میبینم تو‌ بیداری صدا میکنن سنگین هستن میشه بگی چکار کنم همزادم ببینم 

@میومیو_عوض_میشه     😐😪

برو بخواب باز صبح جا میمونیاااا دخترمممم پیشییییی منمم مسکن خوردم دارم ارتحال میکنم بای بای این اسی هم آل میبره همین روزا

پاسخگویی فقط تاپیک دو تا مانده به آخر