2777
2789

والا... ما یه ویلا داریم نزدیک دریا هفته پیش اونجا بودیم بابام رفته بود درختارو آب بده ساعت ۱۰شب هواسرد بود ماها همه داخل بودیم بعد بابام اومد گفت دقیقا دوتا بودن صدای پچ پچشون میومده داشتن تو گوسفنداشونو میچروندن انگاریکه منو صدا میزدن بیا گوسفند میخایم کباب کنیم بیا باما غذا بخور😳🤦‍♀البته میگه دقیق نمیشنیده صدای موج دریا و باد زیاد بوده حالاواقعا نمیدونم توهم زده بوده یا چی

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا... ما یه ویلا داریم نزدیک دریا هفته پیش اونجا بودیم بابام رفته بود درختارو آب بده ساعت ۱۰شب هوا ...

یا خود خدا😰😰😰😰😰😰😰👻👻👻👻👽👽👽👽

چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …
دعا نویس بمن گفت میخان وارد بدنم بشن چکار کنم 

اینو نمیدونم 

ولی اینا ک من می دیدم اولا ک ترس داشتم اذیت میکردن 

دیگه اخریا ازشون نمیترسیدم ولی خونوادم بردن برام دعا گرفتن مامانم خیلی برام گریه میکرد موقع تعریف میکردم ک اومدن

بین عشق و نفرت ی خط باریک وجود داره ....

همزاد دیدم . صورتش مشخص نبود موهاش لَخت و مشکی تا زیر شکمش بود . لبه های پایین لباسش هم کثیف بود انگار ..

صدای قلب خودمم میشنیدم پریدم دستشویی ی ربع انگار گذشته بود که دیدم نیستش . ولی وقتی از همونجا که بود رد شدم حس کردم شونه هاش باهام برابری میکنه . انقدر گریه کردم که خانواده ترسیده بودن😂.. ولی خیلی بد بود خیلی انگار واقعی بود

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
چند وقته؟دیگه چیا میبینی

یکسال . سایه سیاه پشت پنجره و سر صدا خواب بودم صدام میکردن ، تو خواب ی باز پنج شیش تا دورم میچرخیدن من جیغ میزدم صدام در نمیومد انقد تو خواب فشار آوردم مغزم پوکیده بود بلند شدم از خواب حس کردم واقعی بوده

نمی‌دونم دعا نویس گفت از وقتی گفته نفسم گرفته بخدا من خیلی ترسو ام

دعانویس عقل داره ک تو ازون سوال میکنیو حرفاشو باور میکنی

تاپیک منو درباره طلسمو جادو بخون 

کارای توشو بکن درست میشه

🍃مرگ بر شاه با اون قیافه میمونش    
توهم یک کلمه بزنه نه ی جمله😄

آره دقیقا اینم هست بهرحال جن وجود داره نمیشه گفت افسانس🤦‍♀️

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
نمی‌دونم دعا نویس گفت از وقتی گفته نفسم گرفته بخدا من خیلی ترسو ام

نترس نمیان مگه الکیه بخوان‌برن تو بدنت مگه روح هستن 

مثل ما آدما هستن فقط بد نشون بپر از مو هست رنگشون ن ابیه ن خاکستری زنگ چشماشونم زرده ک من دیدم  

بین عشق و نفرت ی خط باریک وجود داره ....