2777
2789
عنوان

نفرین کردم بابامو

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 61 پست
به نظرت نفرینی که حق نباشه چرا میگیره پس؟؟

معلوم نيست كه نفرين شما باشه...

بهرحال كار قشنگي نميكني لجباز بودن و سختگيري ارزش نفرين رو نداره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم با این حرفت .. واقعا اشکمو دراوردی ..کاش قضاوت نمیکردی

منم متاسفم نمیدونستم اینجوری میشه ببخشید نمیخاطتم اینجوری بشه من قصد نداشتم اشکتو دربیارم معذرت امیدوارم ببخشی

منم پدرم همینجوری بوده تاجاییکه بخاطر اون شوهرکردم 

منم همین کار رو کردم ولی نامزدم از اینا بدتره 😢😢

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
همین الان خودتم، لعنت کردی! قضاوت نکن آدم خسته بشه نفرینم میکنه 

به حدا عالم و ادم همه ی مسرا سرکوفت میزنن بابات دوست نداره .. درصورتیکه من هیچی به کسی نمیگم😔دوستام .. همه میگن بهم بابات دوست ندارهههه

ادمی ک نفرینش میگیره دعاشم میگیره اره اطراف ما یه پیرزن هس ک ب زبون سیاه معروفه هرکیو نفرین کنه بلا ...

خب پیرزن دلشکسته بوده واسه همین 

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

من کلا به نفرینو این چیزا اعتقادی ندارم و زبونم نمیچرخه به این حرفا 

منتها دلم اگر از کسی واقعا بگیره یه اتفاقی براش میوفته چن نفر ازم حلالیت خواستن مثلا گفتن اونروز بهت اینجوری گفتیم تو سکوت کردی ولی دوساعت بعدش دقیقا تو جایگاهت قرار گرفتیم 

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

من تو عمرم بیشتر از هرکسی بابامو نفرین کردم و پشیمونم نیستم😔

میدونم نفرینام به خودم بر نمیگرده و میگیرتش

اشغال به تمام معناست متنفرم ازش 

تا اینجای عمرش که تو خوشی سپری شده امیدوارم ......

هی چب بگم خدا خودش از دلم خبر داره😊🙂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
خب پیرزن دلشکسته بوده واسه همین 

بضی پیرزنا بیخودی غرغروان. من سقط کردم فرداش داشتم میرفتم دکتر خیلی اوضاع روحی داغونی داشتم تو ی دنیای دیگه بودم ی پیرزنه اومد جلوم فقیر بود من متوجهش نشدم مسیرمو کج کردم فقط یهو دیدم داره سر صدا میکنه و نفررررررررین بعد گف انشالله درد بی درمون بهت بخوره 😕😐 واقعنم خورد 😒 بعد از سقط پریودم نامنظمه هزارتا ازمایش رفتم همش نرماله ولی اینقد اذیت میشم سر ی پریود شدن...

همسرم دلیل من است. 💜🌱