2777
2789
عنوان

نفرین کردم بابامو

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 61 پست
امیدوارم ببخشی من تا حالا کاری نکردم ک بقیه ازم ناراحت شن هیچوقت همچین کاری نکردم امیدوارم از ته دلت ...

مهم نیست عزیزم

من یکیو عاشقانه خیلی دوست داشتم ، موقع کات بهم گفت همه ی پدرا عاشق دختراشونن اما تو بابات دوسن نداره و نشده باهم برین بیرون بگردین درصورتیکه من یه کلامم از بابام نگفته بودم .. دوماهم بیشتر باهام نموند .. اما اونم فهمید واقعا حرفش منو میسوزونه ، اکثرا همینو بهم میگن چه پسر چه دختر ، مامانمم محبت کلامی نداره اکثرا بحث میکنیم واقعا افسرده شدم

من اصلاااا ادمی نیستم از خودم تعریف کنم به خدا ، اما من دلم خیلی پاکه خیلیییی ، به هرچی فک کنم همون ...

عزیزم منم دعا کن شوهرم خوب بشه بچه داربشم انشاالله هرچیزی ازخدامیخوای بهت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم دعا کن شوهرم خوب بشه بچه داربشم انشاالله هرچیزی ازخدامیخوای بهت بده

ایشالله عزیزم ایشالله به هرچیییی میخوای برسی همیشه شادو سلامت باشی در کنار همسرت و نینیه آیندت❤

بضی پیرزنا بیخودی غرغروان. من سقط کردم فرداش داشتم میرفتم دکتر خیلی اوضاع روحی داغونی داشتم تو ی دنی ...

اشکال نداره به جاش ی صدقه بده ایشلا خوب شی

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
مهم نیست عزیزم من یکیو عاشقانه خیلی دوست داشتم ، موقع کات بهم گفت همه ی پدرا عاشق دختراشونن اما تو ...

خلاصه بخدا من تا حالا قصد ازار و اذیت کسیو ندارم و نداشتم و همچین جسارتی نمیکنم من از ته دل ازت معذرت میخام امیدوارم بابلت اشکات تاوان پس بدم واقعا میگم بخدا اگه بفهمم چه خاسته چه ناخواسته ناراحت بشه از ته دلم ازش معذرت میخام چون هیچوقت کاری نمیکنم کسی ازم بدش بیاد یا ناراحت بشه 

درضمن به حرف هیچکس گوش نده بابا ها عشقشون رو بروز نمیدن ولی باور کن بابا ها عاشق دختراشونن

خلاصه بخدا من تا حالا قصد ازار و اذیت کسیو ندارم و نداشتم و همچین جسارتی نمیکنم من از ته دل ازت معذر ...

نه ناراحت نیستم گلم بلاخره مجازیه دیگه ممگنه حرف همو اشتباه برداشت کنیم ، نمیدونم دوستم که نداره اما اگه هم بخواد پیشرفتی کنم فقط به خاطر خودشه که پزشو بده یا سرشو بگیره بالا وگرنه از من همچینم خوشش نمیاد

ممنون عزیزم 💜

خواهش فدات😍

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
نه ناراحت نیستم گلم بلاخره مجازیه دیگه ممگنه حرف همو اشتباه برداشت کنیم ، نمیدونم دوستم که نداره اما ...

عزیزدلم تو تلاشتو بکن با وجود دختری مثل تو پزشو بده هیچوقت به حرف کسی گوش نده اگ واقعا دیدی بابات از تو بدش اومد بعد نفرینش کن حیف باباهاس ادم نفرینشون کنه