2777
2789
عنوان

نفرین کردم بابامو

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 61 پست

والا در این حد نداشتیم🙄🙄میشه بگی چرا نفرین کردی خدا به دلت و زندگیتون ارامش بده و انشاا... پدرت بدون نفرین دست از سرت برداره

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ادمی ک نفرینش میگیره دعاشم میگیره اره اطراف ما یه پیرزن هس ک ب زبون سیاه معروفه هرکیو نفرین کنه بلا ...

من اصلاااا ادمی نیستم از خودم تعریف کنم به خدا ، اما من دلم خیلی پاکه خیلیییی ، به هرچی فک کنم همون میشه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخش معذرت میخام  ولی گوربه گورشی حیف باباها نیس ادم نفرینشون کنه خدا....... کنه

نه به اون ببخشیدت نه به اون جمله بعدیت

توزندگی دیگران نیستی درک نمیکنی

یکی رومیشناسم پدرش معتاد بود دنبال زن های مختلف بود دست بزن داشت شدید تو خونه

بچه وزنش رومیزدوتحقیرمیکرد خرجی نمیداد

اینو باید جلوش سجده کرد؟؟؟؟؟؟

من اصلاااا ادمی نیستم از خودم تعریف کنم به خدا ، اما من دلم خیلی پاکه خیلیییی ، به هرچی فک کنم همون ...

تروخدا منو دعا کن همسرم ک از سفر برگشت با این دوا داروهایی ک دکتر داده بچه دار شیم 

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

چي بگم والا

كار درستي نميكني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نمیدونم چرا نه نفرینام نه دعاهام هیچی عملی نمیشه فقط کافیه یه حا به یه گردن کجی بخندم فرداش گردن خو ...

منم 🤣🤣🤣🤣

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
نمیدونم چرا نه نفرینام نه دعاهام هیچی عملی نمیشه فقط کافیه یه حا به یه گردن کجی بخندم فرداش گردن خو ...

شانس منم همینه

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
نه به اون ببخشیدت نه به اون جمله بعدیت توزندگی دیگران نیستی درک نمیکنی یکی رومیشناسم پدرش معتاد بو ...

نمیدونم شاید حق با تو باشه ولی حتا اگ بدترین کس باشه بازم ادم باباشو نفرین نمیکنه