2777
2789

سلام بچهااااا..من ۳روز قبل پری بی بی گذاشتم هاله انداخت..عصرش از دادم بتا صفررررر بود...امروز از دادم بتا ۷۲۹ بود..بعد ۶ روز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها بلاخره ازمایشم مثبت شد..مطمعن بودم باردارم.با اینکه از بتام صفرررر بود.اما میدونستم باردارم..

چه علانتهایی داری

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
اشتباه آزمایشگاه نبوده

ن جای خیلی معتبری رفتم..حتی رفتم یه شهر دیگه...وقتی گفت بتا صفر تعجب کردم..اما مطمعن بودم باردارم..دیگه اومدم خونه خیلی ناراحت

از فردا شروع کردم به بی بیچک زدن.همشونم هاله مینداختن..هر چه به پری نزدیک تر میشد پررنگتر میشدن

و البته بهم گفته بودن ممکنه کاذب باشه‌ باید ببینی کمتر ۵ دقیقه هاله میندازه وگرنه بعدش معتبر نیست..منم تایمر گذاشتم دیدم کمتر از ۵ دقیقه هاله میندازه.امروز ۲روز تاخیر داشتم از دادم.انشاءالله روزی همه ی کسانی ک منتظرن به حق بزرگی و عظمت الله