2777
2789
عنوان

نپسندیدن چهره خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 46 پست

ببینم😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت باهاش در ارتباط باش ببین میتونی باهاش حس برقرار کنی یا نه. اگه حس انزجار و چندشی داری بیخیالش شو. 

ولی اگه دیدی کم کم داره ازش خوشت میاد قبول کن. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 

خوشگلی عادی میشه ولی زشتی هرگز

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

اصلا قبول نکن طبق تاپیک هایی که اینجا خوندم میگم ! 

خانمه بعده عقد یادش اومده نه قیافه و قد براش از بقیه ملاک ها مهم تر بوده و نمیتونه کنار بیاد و کوتاه بیاد 

این میشه که هم طفلک طرف مقابل رو اذیت میکنه هم خودش رو 

انگار با دوتا زندگی بازی میکنه 

بهتره از معیار هاتون کوتاه نیاید وقتی انقدر براتون اهمیت داره و ظاهر بین هستید چون نتیجه خوبی نداره در آینده 

قبول نکن. تامام

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍

همه چی ظاهر نیست چیزای دیگه هم مهمه  ولی به هر حال قیافه معمولی میشه تحمل کرد ولی اگه واقعا هیچی قشنگ نداشته باشه ( چون یه عمر میخوای باهاش زندگی کنی ) ردش کن ...باید به هر حال به دلت بشینه

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩

منم خواستگار خیلی خوب به خاطر ظاهرش رد کردم. خونواده خوب، تحصیلات عالی، شغل با پرستیژ و درآمد بالا، دوست دایی‌ام بود از بچگی مطمئن بود که سالمه، فرهنگمون به هم می‌خورد.

ولی لاغر و کوتاه بود و چهرشم خوب نبود. حتی بابام گفت: دخترم چرا مورد به این خوبی رو به خاطر ظاهر رد می‌کنی؟

الانم پشیمون نیستم‌. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

ولی یه خاستگار دارم زیادخشگل نیس ازمادرشم خوشم

نمیاد تصمیم دارم ردش کنم 

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

با اجازه بزرگترا بله😁

ولی جدی قبول نمیکنم چون چهره طرف واسم خیلی مهمه یعنی اولین اولویتمه،،بازم بستگی به خودت داره که میتونی باهاش کنار بیای یا ن

زانا وه ختی لیم دووری شیوه ی خه مینم چ ناشیرینه🙂 بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه....یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده...یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست.چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتنش!نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم🙂🙃

اگر منظورت از قیافه اینه طرف به دلت ننشسته،، اصلا قبول نکن.

چون مهم ترین اصل ازدواج بعد از تموم ملاک ها، اینه ک طرف به دلت بشینه به عنوان همسر دلت بخواد باهاش همبستر بشی.

اگر میبینی از این لحاظی ک گفتم حست منفیه.رد کن

حالا ک نگاهت به منم افتاد ، واسه غمایی ک تو دلمه صلوات بفرست. برام دعا کن. تا بلکه فرجی بشه برام. ایشالله خودتم حاجت روا شی😘