2777
2789
عنوان

نپسندیدن چهره خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلی نداره سیکله شغلشم آزاده ولی متانتشه ک باعث شده انتخابش کنم

افرین عزیزم بیشتر روی شخصیت طرف زوم کن قیافه ی خیلی زود عادی میشه ولی فحش و ناسزا و کتک هیچوقت عادی نمیشه از یک مشاورم کمک بگیر

🥰
الان همین باعث شده باشوق باش ارتباط نگیرم،کی برام عادی میشه😔

تا 3 ماه بعد 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
خب قرار نیست که همه 100% اوکی باشه هیچ انسانی کامل نیست

درسته حرفتوقبول دارم،اماچطوری خودموراضی کنم؟

شایدچون چیزی ک چندساله توذهنم بوده باالان فرق داره اینجوریم آره صددرصدهمینه

تنهادلگیری روزام صورتشه،بقیش واقعاخوبه وعالی همه چیش خوبه وتوجه ودرک داره

قبولش کن

یه لحظه ی با زندگی اطرافیانت مقایسه کن.ببین بازم قیافه ش برات مهمه؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
منم خواستگار خیلی خوب به خاطر ظاهرش رد کردم. خونواده خوب، تحصیلات عالی، شغل با پرستیژ و درآمد بالا، ...

این قدبلنده اندام ورزشکاری صداش مردونه اخلاق ورفتارعالی کاریه

قیافشم ازنظرهمه خوبه امامن میگم زشته خسته شدم بخدا