2777
2789
عنوان

خانومای مشهد اگه میدونین بیاین

379 بازدید | 16 پست

سلام من میخوام یه دکتر زنان عالی بهم معرفی کنین میخوام برا بارداری برم، تورو خدا اونی که میدونین واقعا تو کارش عالیه بگین 

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 

مشهدی نبود.

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منیره آهنچیان

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…

خب هرکی پیش کسی رفته ممکنه راضی باشه.من پیش فریبا حیدری رفتم به پیشنهاد دوستم هردو راضی بودیم.

3تا دوست دیگم پیش عادلخواه رفتن اونام خیلی راضی بودن.دوتاشون دوتا بچه دارن.یکیشون واسه بارداری رفت.اون بمن خیلی دور بود.فلاحیه فک کنم

من همین یه دونه ام!
چی؟ 

مشهدی نبود توسایت

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
خب هرکی پیش کسی رفته ممکنه راضی باشه.من پیش فریبا حیدری رفتم به پیشنهاد دوستم هردو راضی بودیم. 3تا ...

مهناز منصوری شنیدین بنظرتون خوبه؟ 

ترانه مهاجری هم خیلی خوبه

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
مهناز منصوری شنیدین بنظرتون خوبه؟ 

نه نشنیدم.

من سهیلا بخشی رو میشناسم که راضی نبودم اصلا!

حیدری و عادلخواه.یه اقایی هم بود که خیلی تعریفشو شنیدم همسرم نذاشت.اسمش یادم رفته

من همین یه دونه ام!
من واسه دوتا بچه هام رفتم پیش مینو نایبی مطبش تو سجاده...من مشکلی نداشتم اما بیشتر مراجعینش برای ناز ...

مرسی از همتون دوستان ❤️

نه نشنیدم. من سهیلا بخشی رو میشناسم که راضی نبودم اصلا! حیدری و عادلخواه.یه اقایی هم بود که خیلی ت ...

مرسی عزیزم

برو مرکز ناباروری نوین دکتر منصوری

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
برو مرکز ناباروری نوین دکتر منصوری

من هشت ماهه اقدامم تاحالا دکتر نرفته بودم تازگیا رفتم پیش مهناز منصوری ولی مطبش رفته، خوبه بنظرت کارش