تابستون توی حرم امام رضا نیت کردم برای بچه دار شدن. قرآن رو باز کردم این آیه اومد. ما تو را به پسری دانا بشارت میدهیم. خیلی خوشحال شدم ولی با خوندن ادامه آیه یه کم غصه م گرفت چگونه بشارت می دهی در حالی که زن من عجوز و نازا است. با خودم گفتم یعنی حالا حالاها باید منتظر باشم.
تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سندرم تخمدان پلی کیستیک. بیماری منحوسی که از خیلی وقت پیش دچارش بودم. خیلی وقت نبود که عروسی کرده بودیم اما استرس اینکه بچه دار نشم و عذاب وجدان بابت شوهرم که همیشه میگفت دلش 7تا بچه میخواد خیلی وحشتناک بود. هر بار که بهش میگفتم اگه بچه دار نشدیم چی؟ میگفت خب نشیم چه اشکالی داره؟ ولی من واقعا دلم بچه میخواست
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
من از نشستن توی مطب دکتر زنان و از "نه" گفتن به منشی که میپرسید بارداری حالم بهم میخورد. از خوردن قرص برای پریودی حالم بهم میخورد. از اینکه قبل از عروسی وقتی میرفتم دسشویی و خون میدیدم و خوشحال میشدم از اون خوشحال شدم حالم بهم میخورد. از اینکه بعد اقدام پریودیم عقب میفتاد ته دلم امیدوار میشدم و بعد از اون از ظاهر شدن یه خط روی بی بی چک حالم بهم میخورد سختی این لحظه ها رو فقط زنی میفهمه که فقط تو خیالش برای بچه هاش مادری کرده.
توی حرم امام حسین چشمم که به ضریح افتاد گفتم امام حسین تو پادرمیونی کن تا اربعین سال دیگه خدا بهم یه بچه بده منم اسمشو میذارم امیرحسین. با اینکه خودم دختر خیلی دوست داشتم نمیدونم چرا همش این اسم تو ذهنم بود.
باید تو مسیر پیاده روی اربعین پریود میشدم اما نشدم و باز امید واهی حامله بودن رو داشتم طوری که داروهایی که شوهرم بخاطر حال بدم اونجا برام گرفته بود رو نمیخوردم تا نکنه اتفاقی برای بچه نداشتم بیفته.