2777
2789
عنوان

وای خدا ترکیدم 😂😂😂😂+اسکرین شات

1125 بازدید | 59 پست

امروز دبیر ریاضیمون گفت امتحان فصل یک حضوری اول بچه ها که ۲۶نفر بودن تک تک فوش دادن وبعد هم معلممون گاف داد 😂😂😂😂الان اسکرین هارو میزارم

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

فوش دادن😑😑😑

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

تو گروه فحش دادن؟ 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی بار ساعت 12 شب پیام دادم دبیرمون از امتحانم 2 نمره کم کرد 😶

خدا بده شانس چه معلم های خوبی دارین 🤕😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
چه شماها راحتی فحش میدین  ما که میگفتیم چشم حتما

ما میگفتی خانم فلانی میشه امتحان نگیری یهو عصبی میشد شما دانش آموزین در حدی نیستین بخواین تو کار من دخالت کنید   

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
دخترن دخترای قدیم فحش نمیدادن 🤪🤪

والا ما جرعت نداریم جیک بزنیم اون وقت اینا فشم میدن😩😩😂😂😂😂

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
ما میگفتی خانم فلانی میشه امتحان نگیری یهو عصبی میشد شما دانش آموزین در حدی نیستین بخواین تو کار من ...

ن بابا 

ولی یادش بخیر 

خیلی امتحان کنسل کردیم 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍