2777
2789
عنوان

وای خدا ترکیدم 😂😂😂😂+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 59 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اشتباه نکنید تو گروه خودمونی اونجا گفتیم حضوری نمیشه کروناست داد زد سرمون با وویس ما تو گروه خودم ...

خب اینجوری رو که ما هم میدیم 😁

گفتم تو گروه های درسی دبیرا فحش دادین 😑😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

ما چیزی بهش نگفتیم رفتیم به مدیر حرف زدیم برامون اینو فرستاد 😂😂😂😂😂😂😂من ترکیدم از خنده 

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
حدیث داریم که خونه اینا حلاله و به راحتی میشه ریختش 

باودت میشه ما تو دانشگاهمون هم داشتیم؟

یکیشون میگفت خداکنه امتحانات سخت باشه چون من خیلی خوندم   

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
قدیما کلا کوچیکترا حرمت بزرگترا رو نگه میداشتن من خودم ۷۸ هستم ولی واقعا این حجم از بی ادبی رو درک ...

منم درک نمیکنم.معلم کارش امتحان گرفتنه.آیا باید به خاطرش فحش بخوره؟

حالا امتحانم نگیره یه عده میان میگن کوفتش بشه حقوقش پا انداخته رو پا هیچ کار نمی کنه.

از اون عجیب تر اینه که استارتر با افتخار میاد تعریف میکنه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ای بچهای شلوغ بی ادب

😂😂

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
منم درک نمیکنم.معلم کارش امتحان گرفتنه.آیا باید به خاطرش فحش بخوره؟ حالا امتحانم نگیره یه عده میان ...

آره😕

حالا این هیچی ، معلمی که از مجازی سر درنمیاره و تازه بابت کلاسای مجازی مجبوره تو واتس و تلگرام باشه خب ایموجی هارو هم نمیشناسه ، چرا باید مسخرش کرد

الان مادر من ۵۲ سالشه و معلمه ،خب مادر من به واسطه ما ایموجی هارو میشناسه ولی انصافا نمیدونه اون ایموجی انگشت ینی چی

خیلی بی انصافیه مسخره کردن 

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  

آخه میگه حضوری بابا کروناسسسست 😕