آره😕 حالا این هیچی ، معلمی که از مجازی سر درنمیاره و تازه بابت کلاسای مجازی مجبوره تو واتس و تلگرا ...
مادر منم همین مشکلو داره.یکی دیگه از معلمامونم پیره سر در نمیاره همیشه به خاطر گاف هاش باهاش شوخی میشه.مسخره شدن معلم توسط دانش آموز دیگه یه چیز عادیه.
ولی فحش...چی بگم والا.پرده حرمت ها کاملا دریده شده.پدر و مادرا چی یاد میدن پس؟
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
من با افتخار نگفتم. امتحان بگیرن مشکلی نیست آخه چرا میگه حتما حضوری داشت سرمون داد میزد تو وویسش که ...
خب امتحان نوبت اول رو حضوری میگیرن دیگه.من تو امتحان مجازی به خودم هم اعتماد ندارم.معلم چه جوری به ما اعتماد کنه؟
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
آره😕 حالا این هیچی ، معلمی که از مجازی سر درنمیاره و تازه بابت کلاسای مجازی مجبوره تو واتس و تلگرا ...
من معذرت میخوام گذاشتم ،مسخره نکردم فقط میخواستم بگم آخه چرااا میگه امتحان حتما حضوری اگه نیاین صفر رد میکنم داشت تو وویس داد میزد سرمون چون بهش گفتیم خانم کروناعه میخواین امتحان بگیرین آنلاین باشه تو وویس داد میزنن میگن که گروه رو اشغال نکنید هر کی میاد حضوری امتحان بده نمره ریاضیش رو صفر رد میکنم
به سه چیز تکیه نکن: غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با غرور میبازد ،با عشق میمیرد. .دکتر علی شریعتی. جانم فدای ایران 🇮🇷
مادرم میگه ممکنه آموزش پرورش بخشنامه کنه ربطی به معلم نداره.
معلم اصلا کاره ای نیست که.از بالا دستور میگیره
خب امتحان نوبت اول رو حضوری میگیرن دیگه.من تو امتحان مجازی به خودم هم اعتماد ندارم.معلم چه جوری به م ...
این نوبت اول نیست میخوان از فصل یک بگیرن بعد مدیرمون گفتند که انلاینه ،بعد آنلاین هم ۱۶تا سوال میدمن تو سی و پنج دقیقه باید نوشت که هیچکس نمیتونه اگه هم حضوریربریم باز هم همینه من به شخصه ترجیح میدم صفر بشم تا کرونا بگیرم بیام به مامانم که مریض سرطانیه کرونا بدم
به سه چیز تکیه نکن: غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با غرور میبازد ،با عشق میمیرد. .دکتر علی شریعتی. جانم فدای ایران 🇮🇷
مادرم میگه ممکنه آموزش پرورش بخشنامه کنه ربطی به معلم نداره. معلم اصلا کاره ای نیست که.از بالا دستو ...
همین دیگه بخشنامه اومد که استان اصفهان قرمز همه کلاس و امتحان آنلاین ایشون و معلم فیزیکمون که به والله من که معدلم بیسته نمیفهمم چی میگن میگم حضوری باشه
من تاپیک رو میبندم و معذرت میخوام که گذاشتم و فک. کردین میخوام توهین کنم فقط میخواستم بگم امتحان بگیرن مشکلی نیست ولی حضوری نباشه من اگه برم مدرسه و کرونا بگیرم خودم به درک زجر میکشم و خوب میشم ولی مادرم که سرطان داره خدایی نکرده از من بگیره چه خاکی تو سرم بریزم 😢و باز هم معذرت که دوستان فوش دادن