2777
2789

اگه دوست داشتید عکسشونم بزارید ما هم ببینیم و از شیرین کاری هاشونم بگید

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   

دختر داییم اندازه ی اتاق گربه داره از کوچه اینا جمع کردع زنداییم تعریف میکرد حالم بهم خورد واقعا چندشش نمیشه ینی لنتی😑😑😑😑😑

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب

من خوکچه داشتم😂🤩

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم الان خرگوش دارم خیلی مهربونه و همیشه صبح داره بهم زل میزنه که بیارمش بیون بیاذ نزدیک پام بخوابه نازش کنم نازشم نکنم انقدر دنبالم میاد لیسم میزنه کخ نازش کنم بیرونم میبرمش خیلی ترسوعه میاد میره تو بغلم خودشو فشار میده بره زیر دستم قایم بشه خخخخ  اونایی که فکر میکنن خرگوش نسبت به صاحبش حسی نداره کیان البته اینم بگم من اصلا قبپل ندارم ادم به سنگم محبت کنه ادمو دوست داره 

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   
دختر داییم اندازه ی اتاق گربه داره از کوچه اینا جمع کردع زنداییم تعریف میکرد حالم بهم خورد واقعا چند ...

گربه حیون تمیزی هست من خیلی داشتم فقط ریزش مو هاشون یکم رو مخه

گربه حیون تمیزی هست من خیلی داشتم فقط ریزش مو هاشون یکم رو مخه

کجاش تمیزه واقعا تو جوبا خیابون ولن همش 😒😒😒

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب
کجاش تمیزه واقعا تو جوبا خیابون ولن همش 😒😒😒

دیگه میشورتشون خب

دیگه میشورتشون خب

وعععععععع چ کاریه اصلا حیوونه دیگه بلاخره😫

وعععععععع چ کاریه اصلا حیوونه دیگه بلاخره😫

مگه حیون حتما کثیفه چه طرز فکریه اخه به قران خرگوش من از صورتم که صبح تا صبح میشورم تمیز تره خخخخخ چون همیشه تپ خونه یپده بیرپنم میره دست و پاشو میشورم عرقم نمیکنه تو ظرف مخصوصشم دستشویی میکنه تازه گربه هم خیلی تمیزه تو دهنش یه بزاقی هست که از صدتا شامپو تمیز ترش میکنه خخخ ولی خب بعضیا این تصوراا رو دارن دیگه چه میشه کرد ادم به حیون خونگی برسه میبینه از خودشم تمیز ترن 

مگه حیون حتما کثیفه چه طرز فکریه اخه به قران خرگوش من از صورتم که صبح تا صبح میشورم تمیز تره خخخخخ چ ...

چی بگم والا اخع آدم چجوری ببینه حیون داره تو خونه اینور اونور میره آدم حس میکنع نجسع همه جا😫😫😫😫

خب چیشد مرد?

نه،بدلیل اینکه قصد مهاجرت دارم دادمش به یه نفر. پولش هم بهم نداد😐🙄 اگه قصد مهاجرت نداشتم خرگوشت هم ازت میگرفتم. اینطوری که میگی خیلی بامزه ست مثل اینکه 😍💖 چون شیراز زندگی می‌کنم 🤪

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️