2777
2789
عنوان

مادر شدن نهایت آرزوی من است ....

1106 بازدید | 63 پست

بچه ها من ۲۳ سالمه شوهرم ۲۶ ، حدود یک ساله عروسی کردیم من عاشق بچه م دوس دارم بچه دار بشیم زندگیمون هم خوبه ، اما شوهرم میگه اعتقاد داره بچه به درد نمیخوره و هیچ جوره راضی نمیشه که اقدام کنیم ، کسی بوده مثل من باشه ؟ بعدش چی شده ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از ازدواج باید سر این مسائل توافق میکردین

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).

من با شوهرم قبل از عقد در مورد بچه توافق کردیم که پنج سال بعد عروسی بچه داربشیم ولی بعد یک سال و نیم باهم تصمیم گرفتیم نی نی داربشیم

بنظر من از قبل باید درمورد خیلی مسائل به توافق رسید

من در مدار جذب عشق و ثروت ام 💫💫💫پس به انچه که میخواهم میرسم💏
وای شوهرمنمهمینطوره.مادوساله ازدواج کردیو دوسالم عقد بودیم سرهم ۴سال جلوگیری میترسم دیگه بچه دارنشیم

روش جلوگیری چیه؟

صبور باش من تاااازه بعد از 6 سال برای سال بعد از شوهرم.قول گرفتم😅

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
طبیعی

خب این که نگرانی نداره هروقت دلت خواست میتونی بچه داربشی

ولی تحت نظر دکتر باش حتی الان که تصمیم به بارداری نداری