2777
2789
عنوان

خیریه دندون پزشکی 😔

92 بازدید | 7 پست

سراغ دارید تو اصفهان الان هر دندون عصب کشی بالا ۸ ۹ تومنه پول ندارم دندون خراب دارم 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
منکه نمیشناسموبلی مطمئنی به عصب رسیده؟ بیمه اینا نداری

اره وقتی درد داره رسیده چرا تامین اجتماعی دارم 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میدونم سخته من ام دوتا دندون ام خراب شده و پولش رو ندارم آب نمک قرقره کن مسکن هست برای من که خیلی خوب بود وقتی درد میکشیدم و قرص میخوردم هیچی نمیشد آب نمک همون دقیقه خوب میکرد

ببین با آب نمک مسواک بکش نمکش هم دریا باشه با روغن زیتون طبیعی خمیر دندون نزنه سیل‌ها میره دردم خیلییییییی کم میشه میره کلا من الان 10 ساله دندون گزشکی نرفتم تا حالا برمم واسه ارتوندسیه 

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

عزیزم میدونم سخته من ام دوتا دندون ام خراب شده و پولش رو ندارم آب نمک قرقره کن مسکن هست برای من که خ ...

اخرش باید درست بشن انجام میدم